Za najbolje pripravljeno vozilo

Zima je čas, ko si vsak lastnik jeklenega konjička želi imeti najbolje pripravljeno vozilo, ki bo kos vsem vremenskim in cestnim razmeram. Renault pooblaščeni serviserji bodo poskrbeli, da boste lahko najbolje pripravljeni doživeli zimsko idilo. Vas in vaše vozilo čakajo s ponudbo, ki je ne smete zamuditi.

AKTUALNA PONUDBA

 • Poprodajne akcije - zimske pnevmatike

Zimske pnevmatike

Pripravljeni so, da preobujejo vaše vozilo v zimske pnevmatike in vam zagotovijo največjo varnost ter udobje zimske vožnje, ki ste ga kadarkoli doživeli. Ne pustite, da vas hladne, spolzke in mokre zimske razmere presenetijo in pohitite v Renault pooblaščen servis, kjer vas bodo pričakali strokovnjaki, ki vedo kako učinkovito pripraviti vaše Renault vozilo in vam podati odgovor na vsako vaše vprašanje.

 

Za vas imajo pripravljeno ponudbo z zimskimi pnevmatikami, njihovo menjavo in centriranjem že od 53 € z DDV.

 • Poprodajne akcije - zimske pnevmatike

Zavore

V Renaultovi zimski ponudbi vam pooblaščeni Renaultovi serviserji ponujajo tudi pregled in morebitno popravilo zavornih plošč, ki prav tako kot pnevmatike pomembno prispevajo k varni zimski vožnji. Če si želite vedno varno prispeti na cilj, se za brezhibno delovanje zavor, ki se s časoma obrabijo ali celo okvarijo in nam v zimskem času lahko povzročijo preglavice, obrnite na Renaultove pooblaščene servise. Menjavo prednjih zavornih plošč vam uredijo že od 83€ z DDV. 

 • Poprodajne akcije - zimske pnevmatike

Akumulator

Renault vam poleg ponudbe zimskih pnevmatik in menjave zavornih plošč ponuja še pregled in morebitno popravilo akumulatorja. Če želite biti prepričani, da bo vaše vozilo vžgalo, ko se vam bo najbolj mudilo, pohitite v Renault pooblaščene servise, kjer vam menjavo akumulatorja zagotovijo že od 90 € z DDV.

 

Pohitite in si priskrbite najboljšo ponudbo in najbolj strokovno podkovano pomoč s strani serviserjev v Renault pooblaščenih servisih. 

 • Poprodajne akcije - zimske pnevmatike

Program 5+

Pri Renaultu se zavedamo kako pomembno je imeti dobro vzdrževano vozilo, zato za vse lastnike Renault vozil starejših od 5 let Renault pooblaščeni servisi ponujajo Program 5+ ponudbo. Zvestoba raste z leti in ker cenimo naše stranke za njih rastejo tudi popusti. Zagotovite si do 30% popusta na izbrane pakete vzdrževanja za vaše vozilo starejše od 5 let pri vseh Renault pooblaščenih servisih. Podaljšajte življenjsko dobo vašega vozila in ohranite njegovo vrednost, vaš Renault pa vam bo v zameno zagotovil udobno in varno vožnjo. 

 

Nihče ne more poskrbeti za vaš Renault bolje kot Renault. 

Za najbolje pripravljeno vozilo

Zakaj vzdrževati v pooblaščenih servisnih delavnicah Renault?

 • Zagotovljena kakovost in varnost vašega vozila.
 • Enoletna garancija na nadomestne dele in na opravljeno delo.
 • Naši tehniki so posebej usposobljeni za vzdrževanje in popravila na vašem vozilu Renault.
 • Elektronsko beleženje jamči, da so ohranjene originalne lastnosti vozila.
 • Specifična orodja in oprema so zasnovani posebej za vaše vozilo.

Originalni nadomestni deli:

 • Vzdrževanje z originalnimi nadomestnimi deli podaljšuje življenjsko dobo vozila.
 • Izobraženi s strani Renaulta, za najboljše vzdrževane vašega Renaulta.
 • Vzdrževanje v pooblaščenem servisu z originalnimi nadomestnimi deli podaljšuje življenjsko dobo vozila.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem