Konec je zimskega spanca!

V pomlad 2021 zapeljite brezskrbno in izkoristite ugodne paketne cene menjave akumulatorja, jermena in vodne črpalke ter si priskrbite nove letne pnevmatike z vključeno menjavo in centriranjem.

  • Akumulator

Ponudba

Akumulator

Je vaš akumulator v dobrem stanju? Izkoristite ponudbo menjave akumulatorja že za 90€ z DDV.

V zimskih mesecih je akumulator še posebej obremenjen zaradi nizkih temperatur in višje energetske porabe kot so gretje kabine, stekel ali sedežev. Od akumulatorja so odvisni vsi vgrajeni sistemi kot so radio, sistem GPS, vhod USB, polnjenje telefona, zato poskrbite, da le ta deluje optimalno.

 

V primeru, da se pojavljajo težave z akumulatorjem se oglasite v najbližjem Renault pooblaščenem servisu, kjer bodo naši strokovnjaki pregledali in vam po potrebi zamenjali stari akumulator za novega že za 90€ z DDV.

  • Jermen razdelilnega sistema in vodna črpalka

Ponudba

Jermen razdelilnega sistema in vodna črpalka

Jermen razdelilnega sistema je izredno pomemben za delovanje motorja. Priporočljivo ga je zamenjati, ko vaše vozilo dopolni 5 let. Če je le ta obrabljen, se lahko kadar koli pretrga, kar pa predstavlja hude posledice za motor. Predvidite stroške vzdrževanja in zamenjajte jermen in vodno črpalko že od 273€ z DDV in se izognite dodatnim nepotrebnim stroškom.

 

Oglasite se v najbližjem Renault pooblaščenem servisu, kjer vam bodo jermen in vodno črpalko zamenjali naši strokovnjaki. Na voljo je širok spekter svetovno znanih znamk in proizvajalcev jermenov in črpalk, ki jih lahko preverite v spletni ponudbi.

  • Pnevmatike

Ponudba

Pnevmatike

Poskrbite za brezskrbno vožnjo tudi v toplejših mesecih in izkoristite ugodne cene pnevmatik z vključeno menjavo in centriranjem že za 48€ z DDV.

Zakaj zamenjati pnevmatike?

Letne pnevmatike so iz drugačnega materiala, ki v toplejših mesecih zagotavlja boljši oprijem podlage in s tem poveča vašo varnost na cesti. Posledično ima avto boljšo vodljivost, kvalitetne pnevmatike pa imajo velik vpliv na zavorno pot, kar naredi vašo vožnjo varnejšo in udobnejšo.

 

Visoke poletne temperature asfalta in višje hitrosti vožnje gumeno zmes zimske pnevmatike trajno poškodujejo. V zimskih dneh z nizkimi temperaturami zato ne zagotavlja več enake prožnosti in s tem ključnih lastnosti za dober oprijem.

 

Obiščite najbližji Renault pooblaščeni servis in novo pnevmatiko zamenjajte in centrirajte že za 48€!

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem