Ko se združita inovativnost in tradicija

Legendaren retro dizajn z električnim pogonom E-TECH.

Zložljivo električno kolo Renault E-Tech že za 849,00€ z vključenim DDV

Renaultov E-kolo

Zložljivo električno kolo Renault E-TECH je idealen sopotnik za po mestu, za dopust in za vsakodnevne opravke. Vožnja z električnim kolesom Renault E-TECH je izjemno doživetje, vozite pa ga lahko kot navadno kolo ali pa vklopite električni pogon.

 

Z enim polnjenjem boste lahko prevozili do 25 km poti na električni pogon, za maksimalno varnost pa je hitrost kolesa omejena na 23 km/h. Za udobno vožnjo bo poskrbel vzmeten sedež in udobni mehki ročaji. Kolo pa je dobavljivo v elegantni mat črni barvi, ki se poda vsakemu stilu.

obiščite nas

Električni skiro Renault T5 E-Tech že za 439,90€ z vključenim DDV

E-skiro

Renault T5 E-TECH nudi izvrstno vozno izkušnjo in bo postal nepogrešljiv dodatek za dopustovanje ali pa sopotnik za vsakdanje opravke saj ga lahko zaradi preprostega mehanizma zlaganja vzamete kamorkoli.

 

Električni skiro vam omogoča stabilno vozno izkušnjo, za varno in hitro ustavljanje pa ima nameščene tri zavore in sicer disk zavoro spredaj in elektronsko ter nožno zavoro zadaj. 

obiščite nas

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem