Omejena serija vozila Renault TWINGO I FEEL SLOVENIA

S ponosom narejen v Sloveniji.

Renault TWINGO I FEEL SLOVENIA – zunanjost
Renault TWINGO IFS

Renault TWINGO - S ponosom narejen v Sloveniji!

Omejena serija „I FEEL SLOVENIA“

  • Bogata serijska oprema
  • Z ugodnostmi do 1.000 €*

- 5 let podaljšanega jamstva

Želim ponudbo

OMEJENA SERIJA

Renault TWINGO I FEEL SLOVENIA

SLOVENSKI PONOS

TWINGO I FEEL SLOVENIA sloni na nivoju opreme Intens, vendar z dodatno opremo ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 41 cm (16'') platiščih »I FEEL SLOVENIA« ter zunanjih okrasnih bočnih črtah.

 

Tudi v notranjosti se lahko pohvali z dodatnim udobjem in živahnim dizajnom kot je predal »Flexi-case« pod zadnjima sedežema,  posebnim oblazinjenjem, notranjo personalizacijo in elementi na armaturni plošči.

LE NAJBOLJŠE IZPOD DOLENJSKIH ROK

Odkrijte našo omejeno serijo vozila Renault TWINGO I FEEL SLOVENIA, izdelano v Novomeškem Revozu. Tako bo TWINGO pod imenom nacionalne blagovne znamke še naprej nadaljeval tradicijo uspešne proizvodnje vozil Renault na Dolenjskem. TWINGO I FEEL SLOVENIA vas bo navdušil tudi z bogatim nivojem opreme, kakršne ste vajeni pri vozilih višjega cenovnega razreda.

Izjemno okreten in povezljiv

CLIO IFS

DINAMIČEN SLOG

Doživite poseben model TWINGO I FEEL SLOVENIA v ekskluzivni barvi karoserije "oranžna Valencia" z novimi oranžno-sivimi ali belo-sivimi črtami, ki odvisno od izbrane barve karoserije diagonalno tečejo čez obe stranici avtomobila in streho. Beli vložki na rešetki hladilnika, nalepke na strehi in bela 41 cm (16'') lita platišča z visokim sijajem še dodatno poudarjajo živahen značaj avtomobila. Kralj mesta s kontrastnimi učinki in vznemirljivim videzom vnaša barvo v vaše vsakdanje življenje.

TWINGO IFS

ŽIVAHNA NOTRANJOST

Prepričljiva je tudi notranjost - s svetlo oranžnimi poudarki na novem oblazinjenju vse do črt vzdolž armaturne plošče. Vtisnjeni logotip "I FEEL SLOVENIA" na prtljažnih vratih, elementi na armaturni plošči v beli barvi ter obroba prestavne ročice v oranžni barvi zaključujejo ekskluziven dizajn. Bogata oprema serije I FEEL SLOVENIA TWINGO prinaša predal "Flexi-case" pod zadnjima sedežema, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, multimedijski sistem EASY LINK z 18 cm (7") zaslonom na dotik s funkcijo povezljivosti z Android Auto in Apple CarPlay in regulator in omejevalnik hitrosti. TWINGO I FEEL SLOVENIA je na voljo z bencinskim motorjem SCe 65. Ste pripravljeni na vožnjo?

Podrobnejši podatki o vozilu Renault TWINGO I FEEL SLOVENIA

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

ZOE
ZOE
že za 32.740 €
CLIO
CLIO
že za 11.850 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 16.890 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem