OMEJENA SERIJA VOZILA

RENAULT TWINGO I FEEL SLOVENIA

S PONOSOM NAREJEN V SLOVENIJI.

Renault TWINGO I FEEL SLOVENIA – zunanjost
  • Renault TWINGO IFS

Twingo - S ponosom narejen v Sloveniji!

Omejena serija "I FEEL SLOVENIA“

  • Bogata serijska oprema;
  • z dodatnih 300 € popusta pri zamenjavi "Staro za novo".
želim ponudbo

omejena serija

Twingo I FEEL SLOVENIA

Twingo IFS - oranžen in bel Twingo na parkirišču

SLOVENSKI PONOS

Twingo I FEEL SLOVENIA sloni na nivoju opreme Intens, vendar z dodatno opremo ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 41 cm (16'') platiščih "I FEEL SLOVENIA" ter zunanjih okrasnih bočnih črtah.

 

Tudi v notranjosti se lahko pohvali z dodatnim udobjem in živahnim dizajnom kot je predal "Flexi-case" pod zadnjima sedežema,  posebnim oblazinjenjem, notranjo personalizacijo in elementi na armaturni plošči.

Twingo IFS

LE NAJBOLJŠE IZPOD DOLENJSKIH ROK

Odkrijte našo omejeno serijo vozila Twingo I FEEL SLOVENIA, izdelano v Novomeškem Revozu. Tako bo Twingo pod imenom nacionalne blagovne znamke še naprej nadaljeval tradicijo uspešne proizvodnje vozil Renault na Dolenjskem. Twingo I FEEL SLOVENIA vas bo navdušil tudi z bogatim nivojem opreme, kakršne ste vajeni pri vozilih višjega cenovnega razreda.

Izjemno okreten in povezljiv

Twingo IFS - platišča

DINAMIČEN SLOG

Doživite poseben model Twingo I FEEL SLOVENIA v ekskluzivni barvi karoserije "oranžna Valencia" z novimi oranžno-sivimi ali belo-sivimi črtami, ki odvisno od izbrane barve karoserije diagonalno tečejo čez obe stranici avtomobila in streho. Beli vložki na rešetki hladilnika, nalepke na strehi in bela 41 cm (16'') lita platišča z visokim sijajem še dodatno poudarjajo živahen značaj avtomobila. Kralj mesta s kontrastnimi učinki in vznemirljivim videzom vnaša barvo v vaše vsakdanje življenje.

Twingo IFS - notranjost - zaslon

ŽIVAHNA NOTRANJOST

Prepričljiva je tudi notranjost - s svetlo oranžnimi poudarki na novem oblazinjenju vse do črt vzdolž armaturne plošče. Vtisnjeni logotip "I FEEL SLOVENIA" na prtljažnih vratih, elementi na armaturni plošči v beli barvi ter obroba prestavne ročice v oranžni barvi zaključujejo ekskluziven dizajn. Bogata oprema serije I FEEL SLOVENIA Twingo prinaša predal "Flexi-case" pod zadnjima sedežema, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, multimedijski sistem EASY LINK z 18 cm (7") zaslonom na dotik s funkcijo povezljivosti z Android Auto in Apple CarPlay in regulator in omejevalnik hitrosti. Twingo I FEEL SLOVENIA je na voljo z bencinskim motorjem SCe 65. Ste pripravljeni na vožnjo?

Podrobnejši podatki o vozilu Twingo I FEEL SLOVENIA

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 32.740 €
CLIO
CLIO
že za 12.090 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 17.140 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem