Renault razkriva novi MEGANE

Novi Renault MEGANE, ki je na voljo v več različicah, vam ponuja edinstveno doživetje vožnje. V ponudbi je tudi različica z novim polnilnim hibridnim pogonskim sistemom E-TECH priključni hibrid, ki je ekskluzivno na voljo pri modelu Grandtour.

  • Nova kompaktna limuzina Renault MEGANE
  • Novi MEGANE
  • Nova kompaktna limuzina Renault MEGANE
Nova limuzina Renault MEGANE

Novi Renault MEGANE s prefinjenim dizajnom

Usklajene linije, prepoznavna svetlobna podoba Renault v obliki črke C in žarometi LED Pure Vision, nove dinamične zadnje luči, ki so 100 % sestavljene iz tehnologije LED, prenovljen odbijač in nova sprednja kromirana maska, 41 cm (16''), 43 cm (17'') ali 45 cm (18'') platišča, dovršena notranjost. Zapeljiv in živahen novi MEGANE razkriva še bolj eleganten videz, ki bo zagotovo pritegnil številne poglede. Ste pripravljeni na nove oboževalce?

Nova kompaktna limuzina Renault MEGANE

in tehnološko napredno kabino

 Imejte najboljše tehnologije Renault na dosegu roke preko 25 cm (10.2'') zaslona za voznika in 23 cm (9.3'') zaslona multimedijskega sistema EASY LINK. Sistem za pomoč vozniku na avtocesti in v mestu s prilagodljivim tempomatom Stop & Go ter pomočnikom za ohranjanje voznega pasu, sistem za aktivno pomoč pri zaviranju v sili AEBS z zaznavanjem kolesarjev in pešcev, opozorilnik za zaznavanje utrujenosti, multimedijski sistem EASY LINK s funkcijama Android Auto™ in Apple CarPlay™. Izberite brezskrbnost!

Nova limuzina Renault MEGANE

za povsem nov užitek v vožnji.

Novi MEGANE je s tehnologijo polnilnega hibrida E-TECH priključni hibrid* v kombinaciji z 1,6 L bencinskim motorjem in 2 električnima motorjema izjemno vsestranski. Za vsakodnevno vožnjo izberite električni način ter uživajte v tihi in udobni vožnji z neprekosljivo odzivnostjo (do 65 km v povsem električnem načinu v mestu). Na počitnice se odpravite brez skrbi glede dosega vožnje.


* Ekskluzivno na voljo pri različici Grandtour, pozneje pa tudi pri različici Berline.

Novi MEGANE R.S. Line

  • Nova različica MEGANE R.S. Line, kompaktna limuzina

Eleganca športnega vozila

Zunanjost novega vozila MEGANE R.S. Line izstopa s svojimi čutnimi linijami, spojlerjem v slogu F1, ki je značilen za vozila R.S. Line, še bolj športnim zadnjim odbijačem ter 43 cm (17'') in 45 cm (18'') platišči po meri. V notranjosti vas bodo navdušili karbonski vstavki in vidni okrasni šivi, usnjen volan z logotipom dvojnega romba R.S., sklop športnih aluminijastih stopalk ter sedeži »Alcantara« z vgrajenimi nasloni za glavo. Edinstvena osebnost, ki združuje športni duh in prefinjenost.

Novi MEGANE Grandtour

  • Novi družinski karavan MEGANE Grandtour

Eleganten in modularen karavan

Vam primanjkuje prostora v vozilu? Novi MEGANE Grandtour z mišičastimi rameni in elegantnimi linijami ter rekordno dolžino tovora izstopa s prostornim in modularnim prtljažnikom ter številnimi odlagalnimi mesti. Novi karavan MEGANE Grandtour zagotovo združuje eleganco in vsestranskost.

 

Novi MEGANE Grandtour, ki je opremljen z motorjem E-TECH priključni hibrid, vam ponuja odzivnost in udobje električnega vozila ter vsestranskost hibrida. Sprostite se in uživajte v vožnji!

Odkrijte tudi novi Renault MEGANE R.S. in R.S. Trophy

Nouvelle Renault MEGANE R.S. berline compacte sportive

Med čakanjem na novi MEGANE

Ponudba osebnih vozil Renault

Naša osebna vozila

Ponudba novih vozil Renault

Odkrijte
CLIO E-TECH, CAPTUR E-TECH

Naša ponudba motorjev E-TECH

Odkrijte naše hibridne motorje za vse okuse.

Odkrijte

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem