MEGANE – limuzina – motorji

ZMOGLJIVOST
RENAULT MEGANE

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

ZEN
ZEN
INTENS
INTENS
RS Line
RS Line
R.S.
R.S.
R.S. TROPHY
R.S. TROPHY
Eurosuper + elektrika (priključni hibrid) (1)
E-Tech 160že za
31.590 €
300 EDCže za
34.090 €
že za
39.090 €
TCe 115že za
18.790 €
TCe 140že za
19.490 €
že za
21.490 €
že za
22.790 €
TCe 160 EDCže za
25.490 €
dCi 115že za
19.490 €
že za
21.490 €
dCi 115 EDCže za
23.490 €

Podrobnejše specifikacije

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

  • Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Več podrobnosti o motorjih

TCe 115

Vsestranskost

 

Ta 1,0-litrski motor s 115 KM je popolno ravnovesje med udobjem in zmogljivostjo. Ima vse, kar potrebujete, in je popoln spremljevalec na vsakodnevnih vožnjah. Uživajte v sproščeni vožnji.

TCe 140

Optimalnost

 

Ta 1,3-litrski motor z navorom 240 Nm, močjo 140 KM, turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom. Ponuja vam večjo odzivnost in močno pospeševanje za še več užitka v vožnji.

TCe 160 EDC

Užitek v vožnji

 

Ta 1,3-litrski motor z navorom 270 Nm, turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko za optimalen užitek v vožnji. Ste pripravljeni na še večjo zmogljivost? V sistemu MULTI-SENSE vklopite način Sport in občutite razliko!

  • MEGANE – dizelski motor

Učinkovitost

Blue dCi 115 in Blue dCi 115 EDC

S tem motorjem, ki je na voljo z ročnim ali avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko, lahko združite moč in vsestranskost ter hkrati upravljate porabo goriva. Odpravite se daleč!

  • PRIKLJUČNI HIBRID MEGANE E-TECH – polnilni hibrid – limuzina

Inovativnost

Priključni hibrid E-Tech

Odkrijte edinstveno doživetje vožnje! Polnilni hibrid E-Tech je rezultat več kot 150 patentov, ki so jih razvili naši strokovnjaki iz ekipe Renault. Pogonski sklop, ki združuje dva električna motorja in 1,6-litrski bencinski motor najnovejše generacije, opremljen s filtrom trdnih delcev, vključuje tudi menjalnik brez sklopke z več načini delovanja in baterijo z zmogljivostjo 9,8 kWh, ki sta plod našega strokovnega znanja s področja Formule 1 in vozil Z.E.. In rezultat? Z zmanjšanjem porabe goriva omejite emisije CO2 in upravljajte stroške.


Z dosegom vožnje na električni pogon do 65 km(1) v mestu in 50 km(2) (hitrost do 135 km/h) v kombiniranem načinu lahko izkoristite prednosti povsem električnega zagona in vsakodnevne vožnje na električni pogon. Na daljših potovanjih vam v hibridnem načinu ni treba sklepati kompromisov glede dosega vožnje. Tih, udoben, odziven in lahkoten. Ste pripravljeni na neprekosljiv užitek v vožnji?

odkrijte različico

WLTP (Globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila): ta novi protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC.

(1) v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

(2) v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 12.290 €
MEGANE GRANDTOUR
MEGANE GRANDTOUR
že za 20.390 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem