R.S. Line Novi Renault MEGANE

MEGANE R.S. Line – zunanjost
MEGANE R.S. Line – zunanjost

Pokažite svojo športno plat

Novi MEGANE razkriva novo različico R.S. Line, ki se ponaša z edinstvenim športnim dizajnom.

  • MEGANE R.S  Line – zunanjost – sprednja stran
  • MEGANE R.S  Line – zunanjost – zadnja stran
  • MEGANE R.S  Line – notranjost

Ekskluziven dizajn in oprema

MEGANE R.S. Line – zunanjost

Dizajn po navdihu iz sveta Renault Sport

Podaljšek odbijača F1, odbijač z mrežo v obliki satovja, 43 cm (17”) lita platišča Montlhéry ali 46 cm (18”) lita platišča Magny-Cours, aerodinamični spojler itd. Novi MEGANE R.S. Line po navdihu prepoznavnih značilnosti modelov Renault Sport popolnoma izraža svojo športno in izjemno dinamično osebnost. Ste pripravljeni na nove dimenzije vznemirljivosti?

Volan, notranjost – MEGANE R.S. Line

Notranjost različice R.S. line

Ste se kdaj spraševali, kako je biti voznik Formule 1? Volan iz perforiranega usnja z logotipom dvojnega romba R.S., sklop dirkalnih stopalk iz brušenega aluminija, športni sedeži z dodatno bočno podporo itd. Prepustite se udobju športne kabine in uživajte v izjemnem doživetju. Na mesta, pozor, zdaj!

Notranjost, armaturna plošča – MEGANE R.S. Line

Ekskluzivni paket opreme

Kabina novega vozila MEGANE R.S. Line s črno notranjostjo, poudarjeno z rdečimi okrasnimi robovi, armaturno ploščo s karbonskimi elementi, črno stropno oblogo, oblazinjenjem Alcantara® z vidnimi okrasnimi šivi in vrhunskimi materiali v vsaki najmanjši podrobnosti izžareva eleganco.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 11.850 €
Novi MEGANE Grandtour
Novi MEGANE Grandtour
že za 18.990 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem