R.S. LINE
RENAULT MEGANE

MEGANE R.S. Line – zunanjost

Pokažite svojo športno plat

Novi Megane razkriva novo različico R.S. Line, ki se ponaša z edinstvenim športnim dizajnom.
MEGANE R.S  Line – zunanjost – sprednja stran
MEGANE R.S  Line – zunanjost – zadnja stran
MEGANE R.S  Line – notranjost

Ekskluziven dizajn in oprema

MEGANE R.S. Line – zunanjost

Dizajn po navdihu iz sveta Renault Sport

Podaljšek odbijača F1, odbijač z mrežo v obliki satovja, 43 cm (17”) lita platišča Montlhéry ali 46 cm (18”) lita platišča Magny-Cours, aerodinamični spojler itd. Novi Megane R.S. Line po navdihu prepoznavnih značilnosti modelov Renault Sport popolnoma izraža svojo športno in izjemno dinamično osebnost. Ste pripravljeni na nove dimenzije vznemirljivosti?

Volan, notranjost – Megane R.S. Line

Notranjost različice R.S. line

Ste se kdaj spraševali, kako je biti voznik Formule 1? Volan iz perforiranega usnja z logotipom dvojnega romba R.S., sklop dirkalnih stopalk iz brušenega aluminija, športni sedeži z dodatno bočno podporo itd. Prepustite se udobju športne kabine in uživajte v izjemnem doživetju. Na mesta, pozor, zdaj!

Notranjost, armaturna plošča – Megane R.S. Line

Ekskluzivni paket opreme

Kabina novega vozila Megane R.S. Line s črno notranjostjo, poudarjeno z rdečimi okrasnimi robovi, armaturno ploščo s karbonskimi elementi, črno stropno oblogo, oblazinjenjem Alcantara® z vidnimi okrasnimi šivi in vrhunskimi materiali v vsaki najmanjši podrobnosti izžareva eleganco.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 15.990 €
CLIO equilibre TCe 90
MEGANE GRANDTOUR
MEGANE GRANDTOUR
že za 21.690 €
MEGANE GRANDTOUR equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
že za 30.990 €
MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID techno E-Tech 145 hibrid

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem