Dodatna oprema Novi Renault MEGANE

MEGANE – limuzina – dodatna oprema
MEGANE – limuzina – dodatna oprema

Prilagodite svoje vozilo

Z našo ponudbo dodatne opreme, ki je zasnovana tako, da združuje slog in priročnost, je novi MEGANE res nekaj posebnega.

Izberite želeno različico

Izberi

Zunanjost

Dodajte novo dimenzijo

Prilagodite novi MEGANE po svojem okusu.

Alarmi – MEGANE

Alarmi

Volumetrični alarm in perimetrični alarm sta zanesljiva in nevidna ter učinkovito varujeta vaše novo vozilo MEGANE pred krajo. 

Zaščitna folija – MEGANE

Zaščitne folije

Zaščitite novi MEGANE pred posledicami vsakodnevne uporabe. Rahli udarci, praske in celo ponavljajoče se drgnjenje niso več težava.

Strešni nosilci in strešni kovček – MEGANE

Strešni nosilci in strešni kovček

Potrebujete več prostora? Enostavno pritrdite dodaten kovček na streho novega vozila MEGANE. Ta praktičen, estetski in trpežen dodatek bo povečal tovorno zmogljivost vašega vozila. Nepogrešljiva oprema pri potovanju brez sklepanja kompromisov.

NOTRANJOST

Želite prilagoditi novi MEGANE?

Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme.

Prtljažno korito in zaščita prtljažnika – MEGANE

Prtljažno korito in zaščita prtljažnika EasyFlex

Obojestransko prtljažno korito iz blaga in gume ter modularna zaščita EasyFlex, ki sta enostavna za namestitev in čiščenje, sta popolna izbira za prevažanje umazanih predmetov. Priročna in vsestranska zaščita prtljažnika Renault je dobro prilagojena vaši vsakodnevni uporabi in prostočasnim dejavnostim.

Indukcijski polnilnik – MEGANE

Indukcijski polnilnik

Preprosto napolnite pametni telefon tako, da ga postavite na polnilno mesto na centralni konzoli.

Preproge – MEGANE

Sklop športnih stopalk in preproge

Sklop stopalk poudari športni videz vašega novega vozila MEGANE, medtem ko preproge po meri poskrbijo za čisto notranjost vozila. So enostavne za vzdrževanje in jih je mogoče namestiti z dvema pritrdilnima sponkama.

Večfunkcijski sistem naslona za glavo – MEGANE

Večfunkcijski sistem naslona za glavo

Naš večfunkcijski sistem naslona za glavo se prilagodi vsem vašim potrebam: na obešalnik lahko obesite oblačila, odstranljiva miza za piknik vam omogoča uživanje ob prigrizku, s tabličnim računalnikom z zaslonom na dotik pa si lahko krajšate čas na dolgih potovanjih.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 11.850 €
Novi MEGANE Grandtour
Novi MEGANE Grandtour
že za 18.990 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem