Novi Renault MEGANE Grandtour – zunanjost

ZMOGLJIVOST
RENAULT MEGANE GRANDTOUR

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

equilibre
equilibre
techno
techno
R.S. Line
R.S. Line

Eurosuper (2)

TCe 140
že za 21.690 €
že za 24.390 €
TCe 160 EDC
že za 28.790 €
Blue dCi 115
že za 23.190 €
že za 25.890 €
Blue dCi 115 EDC
že za 27.890 €

Podrobnejše specifikacije

Želite bolj učinkovito porabo goriva?

S pravo izbiro do več prihrankov!

Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Več podrobnosti o motorjih

TCe 140

Optimalnost

 

Ta 1,3-litrski motor z navorom 240 Nm, močjo 140 KM, turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z ročnim 6-stopenjskim menjalnikom. Ponuja vam večjo odzivnost in močno pospeševanje za še več užitka v vožnji.

TCe 160 EDC

Užitek v vožnji

 

Ta 1,3-litrski motor z navorom 270 Nm, turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgavanjem je na voljo z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko za optimalen užitek v vožnji. Ste pripravljeni na še večjo zmogljivost? V sistemu MULTI-SENSE vklopite način Sport in občutite razliko!

MEGANE – dizelski motor

učinkovitost

Blue dCi 115 in Blue dCi 115 EDC

S tem motorjem, ki je na voljo z ročnim ali avtomatskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko, lahko združite moč in vsestranskost ter hkrati upravljate porabo goriva. Odpravite se daleč!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane Grandtour

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 14.790 €
CLIO authentic SCe 65
MEGANE
MEGANE
že za 20.590 €
MEGANE equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
že za 26.690 €
MEGANE CONQUEST equilibre TCe 140 EDC

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem