R.S. Line Novi Renault MEGANE Grandtour

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line – zunanjost
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost

Nedvomno športen

Novi MEGANE Grandtour predstavlja svojo novo različico R.S. Line s športnimi elementi, s katero vas zapelje čez ciljno črto. 

  • Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost
  • Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost
  • Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost

Ekskluziven dizajn in oprema

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line – zunanjost

Profil po navdihu iz avtomobilskega športa

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line spredaj s prepoznavnim podaljškom odbijača F1 modelov R.S., odbijačem z mrežo v obliki satovja ter 43 cm (17”) platišči Montlhéry ali 46 cm (18”) platišči Magny-Cours izraža izjemno zmogljivost. Na zadnji strani bo vašo pozornost zagotovo pritegnil športni zadnji odbijač, poudarjen z ekskluzivno kromirano izpušno cevjo.

Novi MEGANE Grandtour R.S. – notranjost

Športna kabina

Volan iz perforiranega usnja z logotipom dvojnega romba R.S., sklop dirkalnih stopalk iz brušenega aluminija, športni sedeži z dodatno bočno podporo itd. Prepustite se udobju športne kabine in prebudite voznika v sebi. Ste pripravljeni, da se odpravite na pot?

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line – zunanjost

Ekskluzivna notranjost

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line, prefinjeno in športno vozilo, je z ekskluzivnim dizajnom, ki ga poudarjajo rdeči in sivi elementi ter okrasni šivi, črna stropna obloga, oblazinjenje iz materiala Alcantara®, armaturna plošča s karbonskimi vstavki ter visokokakovostna končna obdelava, pravi ljubljenec občinstva.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE Grandtour

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi MEGANE
Novi MEGANE
že za 18.090 €
Novi TALISMAN
Novi TALISMAN
že za 24.890 €
CLIO
CLIO
že za 11.850 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem