Novi MEGANE Grandtour R.S. Line – zunanjost

R.S. LINE
RENAULT MEGANE GRANDTOUR

Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost

Nedvomno športen

Novi Megane Grandtour predstavlja svojo novo različico R.S. Line s športnimi elementi, s katero vas zapelje čez ciljno črto.
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost
Novi MEGANE Grandtour R.S  Line – zunanjost

Ekskluziven dizajn in oprema

Novi Megane Grandtour R.S. Line – zunanjost

Profil po navdihu iz avtomobilskega športa

Novi Megane Grandtour R.S. Line spredaj s prepoznavnim podaljškom odbijača F1 modelov R.S., odbijačem z mrežo v obliki satovja ter 43 cm (17”) platišči Montlhéry ali 46 cm (18”) platišči Magny-Cours izraža izjemno zmogljivost. Na zadnji strani bo vašo pozornost zagotovo pritegnil športni zadnji odbijač, poudarjen z ekskluzivno kromirano izpušno cevjo.

Novi Megane Grandtour R.S. – notranjost

Športna kabina

Volan iz perforiranega usnja z logotipom dvojnega romba R.S., sklop dirkalnih stopalk iz brušenega aluminija, športni sedeži z dodatno bočno podporo itd. Prepustite se udobju športne kabine in prebudite voznika v sebi. Ste pripravljeni, da se odpravite na pot?

Novi Megane Grandtour R.S. Line – zunanjost

Ekskluzivna notranjost

Novi Megane Grandtour R.S. Line, prefinjeno in športno vozilo, je z ekskluzivnim dizajnom, ki ga poudarjajo rdeči in sivi elementi ter okrasni šivi, črna stropna obloga, oblazinjenje iz materiala Alcantara®, armaturna plošča s karbonskimi vstavki ter visokokakovostna končna obdelava, pravi ljubljenec občinstva.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane Grandtour

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 14.790 €
CLIO authentic SCe 65
MEGANE
MEGANE
že za 20.590 €
MEGANE equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
že za 26.690 €
MEGANE CONQUEST equilibre TCe 140 EDC

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem