Novi Renault MEGANE Grandtour – zunanjost

ODLOČEN VIDEZ
RENAULT MEGANE GRANDTOUR

zunanjost

Robusten dizajn

Novi Megane Grandtour v karavanski različici predstavlja vozilo Megane v povsem novi luči in se ponaša s svojo eleganco. 

Novi Renault MEGANE Grandtour – zunanjost
Novi Renault MEGANE Grandtour – zunanjost
Novi Renault MEGANE Grandtour – zunanjost

prednosti

Udobna in modularna zasnova

Novi Megane Grandtour vam s svojo notranjostjo in zunanjostjo ponuja nekaj povsem novega.

Novi Megane Grandtour – prtljažnik

Napolnite ga s prtljago. Brez skrbi! Zadnja sedežna klop Easy Break v novem vozilu Megane Grandtour se zloži v nekaj sekundah in vam ponuja rekordno dolžino tovora (2,7 m) ter prostoren in modularen prtljažnik (do 563 l), opremljen z domiselnimi odlagalnimi rešitvami.

Novi Megane Grandtour – lega na cesti

Odkrijte doživetje vožnje po meri za več udobja in priročnosti s prilagodljivim 26 cm (10,2”) zaslonom za voznika in 24 cm (9,3”) multimedijskim zaslonom EASY LINK: povezana navigacija, tehnologije, sistemi za pomoč vozniku, nastavitve sistema MULTI-SENSE itd. 

Novi Megane Grandtour – LED-luči

Povečajte doseg luči in uživajte v optimalni vidljivosti tako podnevi kot ponoči s tehnologijo LED Pure Vision.

notranjost Ergonomska in elegantna notranjost

"Tehnološko napredna kabina", uporabniku prijazni kontrolniki, domiselne odlagalne rešitve, optimalno udobje in natančno oblikovani detajli. V notranjosti novega vozila Megane Grandtour imate samo eno nalogo: sprostite se in uživajte v vožnji!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Megane Grandtour

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

CLIO
CLIO
že za 14.790 €
CLIO authentic SCe 65
MEGANE
MEGANE
že za 20.590 €
MEGANE equilibre TCe 140
MEGANE CONQUEST
MEGANE CONQUEST
že za 26.690 €
MEGANE CONQUEST equilibre TCe 140 EDC

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem