Novi Renault MEGANE Grandtour že za 179 €/mesec

Začuti vožnjo na novo.

MEGANE Grandtour – zunanjost

NAJBOLJŠI ČAS JE ZDAJ!

Odpeljite svoj novi Renault MEGANE Grandtour z Renault Financiranjem

AKTUALNA PONUDBA RENAULT FLEKSI

Odpeljite novi Renault MEGANE Grandtour Zen TCe 115 že za 179 €/mesec

Odkrijte ponudboVeč o ponudbi
Ponudba Megane Grandtour

AKTUALNA PONUDBA

Novi Renault MEGANE Grandtour Zen TCe 115 že za 16.290 €

Odkrijte ponudbo

Dizajn Eleganten karavan

Novi MEGANE Grandtour z elegantno silhueto, robustnimi rameni, tehnološko napredno kabino in prefinjenimi detajli predstavlja karavansko linijo, ki združuje eleganco in vsestranskost.

Prostornost in modularnost

Prilagodite prostor v vozilu

Novi MEGANE Grandtour s prilagodljivim prtljažnikom, najdaljšo dolžino tovora v razredu in številnimi odlagalnimi mesti združuje udobje, slog in priročnost. Vsak dan ob vaši strani!

Novi MEGANE Grandtour – zadnji sedeži

Prilagodite notranjost svojim potrebam

Potujete z veliko prtljage? Zaradi povsem zložljive zadnje sedežne klopi Easy Break lahko s sabo vzamete vse, kar želite, in brez sklepanja kompromisov pri udobju v novem vozilu MEGANE Grandtour. Vse, kar potrebujete!

Novi MEGANE Grandtour – tovorna zmogljivost

Izkoristite prednosti tovornega prostora po meri

Novi MEGANE Grandtour se z veliko prostornino prtljažnika (do 563 l), rekordno dolžino tovora (2,7 m) in domiselnimi odlagalnimi rešitvami prilagodi vašim potrebam ter izpolni tudi vaša največja pričakovanja.

Hibrid

E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Odkrijte neprekosljiv užitek v vožnji. Vse prednosti vožnje na električni pogon v kombinaciji z vsestranskostjo hibrida, ki jo zagotavlja nov polnilni pogonski sklop E-TECH.

  • Novi MEGANE Grandtour E-TECH – zunanjost

Novi MEGANE Grandtour je s tehnologijo polnilnega hibrida E-TECH ter kombinacijo 1,6-litrskega bencinskega motorja in dveh električnih motorjev izjemno vsestranski. Za vsakodnevno vožnjo izkoristite vse prednosti zagona v električnem načinu ter uživajte v tihi in udobni vožnji z neprekosljivo odzivnostjo (do 65 km(1) v povsem električnem načinu v mestu). Načrtujete počitnice? Odpravite se na daljše potovanje brez skrbi glede dosega vožnje (do 54 km(2) z električnim pogonom v kombiniranem načinu).

 

Odkrijte različicoIzvedite več o PRIKLJUČNEM HIBRIDU E-TECH

WLTP (Globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila): ta novi protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC.

(1) v mestnem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

(2) v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

RAZLIČICE

Izberite različico novega vozila MEGANE Grandtour, ki vam najbolj ustreza

Različica

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line

Novi MEGANE Grandtour R.S. Line se ponaša z elegantnim in športnim videzom.

  • Novi MEGANE Grandtour R.S. Line – zunanjost

Športni karavan

Opremljen je s prepoznavnim podaljškom odbijača F1 iz ponudbe R.S. Line, zadnjim odbijačem, poudarjenim s kromirano izpušno cevjo, vpadljivimi 43 cm (17”) in 46 cm (18”) platišči, usnjenim volanom z logotipom dvojnega romba R.S., sklopom aluminijastih športnih stopalk, oblazinjenjem iz materiala Alcantara® z vgrajenimi nasloni za glavo itd. Novi MEGANE Grandtour je s svojim slogom, privlačnimi linijami in prefinjeno končno obdelavo daleč pred tekmeci. Tako kot vi!

Odkrijte različico

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault MEGANE Grandtour

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v katalogu, trenutno niso na voljo. To velja med drugim za barvni 25 cm (10") informacijski zaslon z merilniki in prikazom navigacije, brezžično polnjenje mobilnega telefona, klic v sili in povezljivost navigacije. V trenutnih razmerah je dobavljivost konkretnih elementov opreme, ki zaradi globalnega pomanjkanja polprevodnikov v posameznem primeru morda ne bodo dobavljeni, zelo težko z gotovostjo napovedati vnaprej. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi MEGANE
Novi MEGANE
že za 17.490 €
Novi TALISMAN
Novi TALISMAN
že za 24.890 €
CLIO
CLIO
že za 12.040 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem