Novi Renault MEGANE CONQUEST E-TECH hibrid

Renault razkriva

Novi Renault MEGANE CONQUEST

Odločen hibrid!

Novi Renault MEGANE CONQUEST
  • Športni coupe terenec Renault ARKANA Conquest

Novi hibridni športni terenec v slogu kupeja.

Športni coupe terenec Renault Conquest R.S. Line

Športni coupe terenec z vpadljivim dizajnom – legendarna različica R.S. Line

Novi Renault MEGANE CONQUEST združuje elegantne linije in robusten slog. Ima nagnjeno strešno linijo, veliko oddaljenost od tal, sprednjo in zadnjo zaščito podvozja ter blatnike v slogu klasičnega športnega terenca. Izpopolnjena silhueta, ki izstopa že na prvi pogled.

 

Z različico Renault Sport R.S. Line odkrijte še močnejša čustva. Zaljubite se v ekskluzivno oranžno barvo "Valencia", športno prednjo kromirano masko, 46 cm (18”) črna lita platišča in dvojno izpušno cev.

Novi Renault MEGANE CONQUEST–  športni coupe terenec – pametna kabina

Tehnologija E-TECH vam zagotavlja še prijetnejšo vožnjo

Udobno se namestite v pametno kabino novega vozila MEGANE CONQUEST ter uživajte v uporabniku prijaznem in povezanem doživetju. Naredite prve korake k avtonomni vožnji s sistemom Renault EASY DRIVE. Sprostite se v objemu udobja in varnosti s sistemi za pomoč vozniku. 


Odkrijte, kako vam sistem za prilagoditev MULTI-SENSE omogoča doživetje notranjosti po meri. Ostanite povezani z multimedijskim sistemom EASY LINK in iskanjem naslova v iskalniku Google. Ne glede na situacijo boste uživali v vožnji!

Renault Novi Renault MEGANE CONQUEST – E-TECH HIBRID

Tehnologija E-TECH HYBRID vam zagotavlja še prijetnejšo vožnjo

Odkrijte novo doživetje vožnje v edinstvenem slogu. Inovativna tehnologija E-TECH novega vozila MEGANE CONQUEST, ki izvira neposredno iz sveta avtomobilskega športa, je popolna kombinacija dinamičnosti in visoke zmogljivosti.


Z dvema električnima motorjema in večnačinskim avtomatskim menjalnikom lahko vozite v mestu v popolnoma električnem načinu kar 80 % časa. Brez potrebe po napajalni vtičnici! Pametna baterija novega vozila MEGANE CONQUEST se polni preko regenerativnega zaviranja ali med vožnjo. Tako lahko uživate v takojšnji odzivnosti in učinkoviti vožnji na kateri koli cesti, pri tem pa prihranite do 40 %* goriva v primerjavi z enakovrednim bencinskim motorjem.


Tudi bencinske različice imajo učinkovitejšo porabo goriva zahvaljujoč 12-voltnemu blagemu hibridnemu sistemu v kombinaciji z 1,3-litrskim motorjem s turbopolnilnikom. Hibridna metoda prve stopnje za zmanjšanje emisij CO₂ in porabe goriva, ki hkrati zagotavlja izjemno udobje in tekočo vožnjo.

*WLTP v mestnem ciklu (po končni odobritvi).

  • Športni coupe terenec Renault Conquest

Odkrijte našo ponudbo hibridnih vozil

Renault – potujte z najsodobnejšimi inovacijami

E-TECH Renault

E-TECH

Odkrijte naše hibridne pogonske sklope za vse okuse.

Odkrijte
Ponudba osebnih vozil Renault

Naša osebna vozila

Odkrijte ponudbo naših vozil

Odkrijte
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem