R.S. Line Renault CLIO

CLIO R.S. Line – modra zunanjost, zadnja stran
CLIO R.S. Line – modra zunanjost, sprednja stran

Športna prepoznavnost

CLIO R.S. Line ponuja edinstveno osebnost z energičnimi športnimi oblinami: sprednji odbijač s podaljškom v slogu F1, prepoznaven simbol modelov R.S., in posebna 41 cm (16”) platišča Boavista ali 43 cm (17”) platišča Magny-Cours z diamantnim rezom.

 

Spredaj izstopa s satasto spodnjo mrežo, zadaj pa z obrobo s spojlerjem in ovalno kromirano izpušno cevjo

  • CLIO R.S. Line – modra zunanjost – sprednja stran
  • CLIO R.S. Line – modra zunanjost – zadnja stran
  • CLIO R.S. Line – modra zunanjost

Ekskluziven dizajn in oprema

CLIO R.S. Line – notranjost

Športni videz tudi v notranjosti

Notranjost izraža enak športni duh: oblazinjenje v karbonski barvi z rdečimi okrasnimi šivi, športni volan iz perforiranega usnja z dvojnim rombom Renault, aluminijaste stopalke, športni sedeži z ojačano stransko podporo, vodoravna rdeča črta, ki se razteza čez armaturno ploščo, in pametna kabina po meri voznika. S kombinacijo kakovosti, ergonomskega dizajna, tehnologije in logotipa R.S. Line ima CLIO ekskluzivno notranjost v slogu Renault Sport.

CLIO R.S. Line – 24 cm (9,3‘‘) zaslon na dotik

Optimalen nadzor

V mestu ali na avtocesti je CLIO R.S. Line z vami v vsaki situaciji. 360-stopinjska kamera za optimalno vidljivost, prostoročno parkiranje Easy Park Assist, samodejno zaviranje v sili s senzorji za pešce. Vse to so tehnologije, ki zagotavljajo dinamično vožnjo s popolno varnostjo.

CLIO R.S. Line – platišča

Dinamičnost in učinkovitost

S svojim ekskluzivnim športnim profilom ponuja CLIO R.S. Line pestro izbiro konfiguracij motorja, vključno z novim motorjem TCe 130 v kombinaciji z menjalnikom EDC in obvolanskima prestavnima ročicama. Z dinamičnim podvozjem vozila CLIO se poslovite od dolgočasne vožnje! CLIO R.S. Line ima vse, kar potrebujete za edinstveno doživetje vožnje.

Podrobnejši podatki o vozilu Renault CLIO

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi CLIO E-TECH
Novi CLIO E-TECH
že za 18.550 €
CAPTUR E-TECH
CAPTUR E-TECH
že za 30.580 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 16.890 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem