Black Edition Renault KADJAR

Renault KADJAR – športni terenec – Iconic
  • KADJAR – Iconic

Športni terenec s prefinjenim dizajnom

Renault KADJAR z različico Black Edition izraža še odločnejši slog. Izstopajte na vseh terenih s kromirano sprednjo mrežo, črnimi 48 cm (19”) platišči, poudarjenimi z lakom v bronasti barvi, in ohišji vzvratnih ogledal v sijajni črni barvi. Pripravite se na pustolovščino, obdano s prefinjenostjo, s strešnimi nosilci v črni mat barvi ter sprednjo in zadnjo zaščito podvozja v sijajni črni barvi, vse z oznako Iconic.

  • KADJAR – Iconic
  • KADJAR – Iconic
  • KADJAR – Iconic

Ekskluziven dizajn in oprema

KADJAR – Iconic

Notranjost najvišjega razreda

Usedite se v elegantno kabino iz ekskluzivnih materialov: sedeži in nasloni za roke iz alkantare, bronasti okrasni šivi, preproge Black Edition, volan v napa usnju itd. Odkrijte izjemno doživetje zvoka z zvočniki Bose®.

KADJAR – Iconic

ekskluzivna tehnologija

Ohranite varnostno razdaljo! Prilagodljiv tempomat samodejno prilagaja vašo hitrost za ohranjanje primerne razdalje do vozila spredaj.


Bočno, poševno ali pravokotno parkiranje: s pametno tehnologijo Easy Park Assist lahko parkirate povsod!

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z novim vozilom Renault KADJAR?

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi MEGANE
Novi MEGANE
že za 17.490 €
Novi TALISMAN Grandtour
Novi TALISMAN Grandtour
že za 25.990 €
CAPTUR
CAPTUR
že za 16.890 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem