Black Edition Renault KADJAR

Renault KADJAR – športni terenec – Iconic
KADJAR – Iconic

Športni terenec s prefinjenim dizajnom

Renault KADJAR z različico Black Edition izraža še odločnejši slog. Izstopajte na vseh terenih s kromirano sprednjo mrežo, črnimi 48 cm (19”) platišči, poudarjenimi z lakom v bronasti barvi, in ohišji vzvratnih ogledal v sijajni črni barvi. Pripravite se na pustolovščino, obdano s prefinjenostjo, s strešnimi nosilci v črni mat barvi ter sprednjo in zadnjo zaščito podvozja v sijajni črni barvi, vse z oznako Iconic.

  • KADJAR – Iconic
  • KADJAR – Iconic
  • KADJAR – Iconic

Ekskluziven dizajn in oprema

KADJAR – Iconic

Notranjost najvišjega razreda

Usedite se v elegantno kabino iz ekskluzivnih materialov: sedeži in nasloni za roke iz alkantare, bronasti okrasni šivi, preproge Black Edition, volan v napa usnju itd. Odkrijte izjemno doživetje zvoka z zvočniki Bose®.

KADJAR – Iconic

ekskluzivna tehnologija

Ohranite varnostno razdaljo! Prilagodljiv tempomat samodejno prilagaja vašo hitrost za ohranjanje primerne razdalje do vozila spredaj.


Bočno, poševno ali pravokotno parkiranje: s pametno tehnologijo Easy Park Assist lahko parkirate povsod!

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z novim vozilom Renault KADJAR?

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi MEGANE
Novi MEGANE
že za 18.090 €
Novi TALISMAN Grandtour
Novi TALISMAN Grandtour
že za 28.990 €
Novi CAPTUR
Novi CAPTUR
že za 14.890 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem