image

Osebna vozila Renault

Ali iščete popolno osebno vozilo? Oglejte si vse naše modele in izberite vozilo Renault, ki vam ustreza.

Na voljo kot
  • Hibrid
MEGANE CONQUEST
že za 24.290 €
TWINGO
že za 11.790 €
  • Električen
TWINGO E-TECH ELECTRIC
že za 22.890 €
  • Električen
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 33.790 €
Na voljo kot
  • Hibrid
CLIO
že za 12.390 €
Na voljo kot
  • Priključni hibrid
  • Hibrid
CAPTUR
že za 17.690 €
Na voljo kot
  • Priključni hibrid
MEGANE
že za 18.990 €
Na voljo kot
  • Priključni hibrid
MEGANE GRANDTOUR
že za 20.790 €
KADJAR
že za 24.290 €
GRAND SCENIC
že za 27.090 €
KOLEOS
že za 30.190 €
TRAFIC PASSENGER
že za 30.690 €

Vozila, ki izpolnjujejo vaše vsakodnevne zahteve

Drvite skozi promet za volanom okretnega in kompaktnega mestnega avtomobila. Uživajte v udobju limuzine. Odpravite se na družinske počitnice v vsestranskem 4- ali 7-sedežnem enoprostorcu. Vozila Renault, ki so zasnovana za izpolnjevanje vaših vsakodnevnih potreb, spremenijo vaše potovanje v trenutek dobrega počutja in sprostitve.

 

Naj vozilo Renault razširi vaša obzorja

Postanite raziskovalec z vozilom Renault! Občudujte dizajn mestnega križanca. Za volanom športnega terenca prebudite voznika v sebi Vozila Renault izstopajo od povprečja po svojem dizajnu, tehnologiji in zmogljivosti ter izpolnjujejo vse vaše zahteve.

 

Izberite električno vozilo

Izberite vozilo iz naše ponudbe električnih vozil ter odkrijte užitek tekoče, tihe in okolju prijazne vožnje. Izberite električno vozilo iz naše ponudbe hibridnih ali klasičnih vozil, ki so 100-odstotno električna in 100-odstotno praktična: odkrijte povsem novo doživetje potovanja! Odkrijte inovacije znamke Renault!

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem