image

Osebna vozila Renault

Ali iščete popolno osebno vozilo? Oglejte si vse naše modele in izberite vozilo Renault, ki vam ustreza.

TWINGO
že za 9.690 €
  • Električni
Novi TWINGO Electric
že za 20.190 €
  • Električni
ZOE
že za 32.840 €
  • Hibrid
CLIO
že za 11.850 €
  • Priključni hibrid
Novi CAPTUR
že za 14.890 €
Novi MEGANE
že za 18.090 €
  • Priključni hibrid
Novi MEGANE Grandtour
že za 18.990 €
KADJAR
že za 21.590 €
Novi TALISMAN
že za 27.890 €
Novi TALISMAN Grandtour
že za 28.990 €
Novi KOLEOS
že za 29.100 €

Vozila, ki izpolnjujejo vaše vsakodnevne zahteve

Drvite skozi promet za volanom okretnega in kompaktnega mestnega avtomobila. Uživajte v udobju limuzine. Odpravite se na družinske počitnice v vsestranskem 4- ali 7-sedežnem enoprostorcu. Vozila Renault, ki so zasnovana za izpolnjevanje vaših vsakodnevnih potreb, spremenijo vaše potovanje v trenutek dobrega počutja in sprostitve.

 

Naj vozilo Renault razširi vaša obzorja

Postanite raziskovalec z vozilom Renault! Občudujte dizajn mestnega križanca. Za volanom športnega terenca prebudite voznika v sebi Vozila Renault izstopajo od povprečja po svojem dizajnu, tehnologiji in zmogljivosti ter izpolnjujejo vse vaše zahteve.

 

Izberite električno vozilo

Izberite vozilo iz naše ponudbe električnih vozil ter odkrijte užitek tekoče, tihe in okolju prijazne vožnje. Izberite električno vozilo iz naše ponudbe hibridnih ali klasičnih vozil, ki so 100-odstotno električna in 100-odstotno praktična: odkrijte povsem novo doživetje potovanja! Odkrijte inovacije znamke Renault!

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem