image

Osebna vozila Renault

Ali iščete popolno osebno vozilo? Oglejte si vse naše modele in izberite vozilo Renault, ki vam ustreza.

TWINGO
TWINGO
že za 9.690 €
Odkrijte več
Novi ZOE
Novi ZOE
že za 25.990 €
Odkrijte več
CLIO
CLIO
že za 11.850 €
Odkrijte več
Novi CAPTUR
Novi CAPTUR
že za 14.890 €
Odkrijte več
Novi MEGANE
Novi MEGANE
že za 17.590 €
Odkrijte več
KADJAR
KADJAR
že za 21.090 €
Odkrijte več
Grand SCENIC
Grand SCENIC
že za 22.290 €
Odkrijte več
Novi TALISMAN
Novi TALISMAN
že za 28.190 €
Odkrijte več
Novi KOLEOS
Novi KOLEOS
že za 36.400 €
Odkrijte več

Vozila, ki izpolnjujejo vaše vsakodnevne zahteve

Drvite skozi promet za volanom okretnega in kompaktnega mestnega avtomobila. Uživajte v udobju limuzine. Odpravite se na družinske počitnice v vsestranskem 4- ali 7-sedežnem enoprostorcu. Vozila Renault, ki so zasnovana za izpolnjevanje vaših vsakodnevnih potreb, spremenijo vaše potovanje v trenutek dobrega počutja in sprostitve.

 

Naj vozilo Renault razširi vaša obzorja

Postanite raziskovalec z vozilom Renault! Občudujte dizajn mestnega križanca. Za volanom športnega terenca prebudite voznika v sebi Vozila Renault izstopajo od povprečja po svojem dizajnu, tehnologiji in zmogljivosti ter izpolnjujejo vse vaše zahteve.

 

Izberite električno vozilo

Izberite vozilo iz naše ponudbe električnih vozil ter odkrijte užitek tekoče, tihe in okolju prijazne vožnje. Izberite električno vozilo iz naše ponudbe hibridnih ali klasičnih vozil, ki so 100-odstotno električna in 100-odstotno praktična: odkrijte povsem novo doživetje potovanja! Odkrijte inovacije znamke Renault!

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem