NAŠI KARAVANI


ELEGANTNI IN ERGONOMSKI KARAVANI

Ker karavan ponuja še več prostornosti kot mestna vozila in limuzine, izstopa kot družinsko vozilo, ki je na voljo kot modularni karavan Renault Megane Grandtour.
Renault Megane Grandtour
Modularen 5-sedežni družinski karavan

Megane Grandtour s prefinjenim dizajnom in dinamičnimi linijami izraža izjemen slog, ki poudari tako njegovo zmogljivost kot eleganco. Z ročicami v prtljažniku in sistemom easy break samodejno odklenite in zložite sedeže zadnje klopi.  

PREDNOSTI KARAVANOV RENAULT

Megane Grandtour
DIZAJN
Karavani z značajem    

Ne glede na to, ali so podaljšani ali bolj kompaktni, lahko karavane Renault prepoznamo po tekočih, dinamičnih in čutnih linijah. Drzen, a hkrati čuten in dobro uravnotežen značaj.
Megane Grandtour
UDOBJE
Pametna, skrbno izdelana notranjost

Karavani Renault se ponašajo s prostorno in dovršeno notranjostjo, ki prinaša udobje, slog in priročnost. Sistem Easy Break omogoča samodejno zlaganje sedežev zadnje klopi z ročicami v prtljažniku, kar poveča tovorno zmogljivost vozila.
Megane Grandtour
TEHNOLOGIJA
Pametno in sodobno doživetje

Karavani Renault so opremljeni s sistemom MULTI-SENSE, ki omogoča izbiro med petimi načini vožnje, ter inovativnimi sistemi za asistenco pri vožnji. Uživajte v prefinjeni tehnologiji, zasnovani za prilagojeno, prijetno in brezskrbno doživetje vožnje.

STE PRIPRAVLJENI, DA ZAPELJETE NOVO VOZILO RENAULT?