Naši karavani


Elegantni in ergonomski karavani

Ker karavan ponuja še več prostornosti kot mestni avtomobili in limuzine, izstopa kot družinsko vozilo, ki je na voljo kot modularni karavan Renault Megane Grandtour.     

Podrobneje spoznajte ponudbo karavanov

Megane Grandtour
Renault Megane Grandtour
Modularen 5-sedežni družinski karavan

Megane Grandtour s prefinjenim dizajnom in dinamičnimi linijami izraža izjemen slog, ki poudari tako njegovo zmogljivost kot eleganco. Z ročicami v prtljažniku in sistemom easy break samodejno odklenite in zložite sedeže zadnje klopi.  

Prednosti karavanov Renault

Megane Grandtour
Dizajn
Karavani z značajem    

Ne glede na to, ali so podaljšani ali bolj kompaktni, lahko karavane Renault prepoznamo po tekočih, dinamičnih in čutnih linijah. Drzen, a hkrati čuten in dobro uravnotežen značaj.
Megane Grandtour
Udobje
Pametna, skrbno izdelana notranjost

Karavani Renault se ponašajo s prostorno in dovršeno notranjostjo. Rezultato so udobje, slog in priročnost! Za še več prostornosti uporabite sistem easy break in povečajte tovorno zmogljivost vozila. Ta sistem vam z ročicami v prtljažniku omogoča, da samodejno odklenete in zložite sedeže zadnje klopi.
Megane Grandtour
Tehnologija
Pametno in sodobno doživetje

Karavani Renault so opremljeni s sistemom multi-sense z možnostjo izbire med 5 načini vožnje in inovativnimi sistemi za asistenco pri vožnji. Izkoristite prednosti prefinjene tehnologije, zasnovane za prilagojeno, prijetno in brezskrbno doživetje vožnje.

Kontakt

Ste pripravljeni, da preizkusite karavan Renault?