Konceptno vozilo HIPPIE CAVIAR HOTEL

Strešna terasa, odstranljivo zunanje ležišče, dostava z dronom, udobje, ki si zasluži 5 zvezdic, in še mnogo več. Novo Renaultovo konceptno električno vozilo uteleša povsem prenovljeno vizijo bivalnega kombija. 
konceptno vozilo Hippie Caviar Hotel

Združite pobeg v naravo z doživetjem v 5-zvezdičnem hotelu

 

konceptno vozilo Hippie Caviar Hotel

Vrhunski kombi s storitvami po meri

 
Prvovrsten kombi hipijevsko-elegantnega videza
Hippie Caviar Hotel se ponaša z močnejšim in izrazitejšim prednjim delom, kakršnega smo predstavili že pri novem vozilu Renault Trafic. Bivalni predel zaznamuje končna dodelava v videzu belega betona, potniški prostor pa je obarvan v svetlikajočo se morsko zeleno barvo, ki je dobila vzdevek mandljevi kosmiči. Armaturno ploščo v videzu pletenega pohištva dodatno poudarjajo usnjene obloge. Notranjost, za katero smo navdih poiskali v hotelskih sobah hotelov s 5 zvezdicami, je poklon naravi. Poenostavljeno oblikovanje pa je bogato z naravnimi materiali, kot so eksotični les ter naravna lanena in volnena vlakna.
Luksuzno nomadsko bivališče
Hippie Caviar Hotel je opremljen s sedežno klopjo, ki se spremeni v izjemno udobno ležišče velikosti 145 x 195 cm. V položaju za “premišljevanje” je klop obrnjena navzven. Zavese in razprta zaščita na prtljažnem delu vas ščitijo pred slabim vremenom in vam hkrati zagotavljajo zasebnost. V položaju za “udobje” sta klop in kotni stol obrnjena drug proti drugemu, kar v notranjosti ustvari prijeten prostor. Strešna terasa, do katere je mogoče dostopati po zložljivi lestvi, pa je dodaten prostor za druženje, opremljen s kavno mizico in dvema odstranljivima naslonjaloma.
Zasnovan za vrhunsko izkušnjo
Hippie Caviar Hotel ponuja prvorazredno izkušnjo brez primere in storitve, vredne hotela s 5 zvezdicami: dostavo logističnega zabojnika (tuš, stranišče, električna polnilna postaja itd.) na izbrano lokacijo kupca. Storitve hotelskega pomočnika je mogoče naročiti prek spleta, nato pa jih dron dostavi neposredno na streho ali klop, mora biti v položaju za “razmišljanje”.

Ikonični estafette

 
Več kot 60 let uspeha
Bivalni kombi Estafette je bil korak pred svojim časom ter privlačen zlasti za prve deskarje – takrat še redke – in na splošno družine, ki so uživale v naravi in pustolovščinah. Ta kombi iz 60. let je bil dobro opremljen, saj je imel klopi, ki so se preoblikovale v pograde, kuhinjsko nišo in kuhališče z 2 gorilnikoma, hladilnik in snemljivo mizo. V tistih časih ga je bilo mogoče opaziti na popotovanju od mesta do mesta po cestah Francije in Evrope.

Estafette je z ravnim podom, posamičnimi obesami koles, zelo majhnim premerom obračalnega kroga, najsodobnejšim potniškim prostorom in drsnimi bočnimi vrati požel veliko zanimanja, saj bil začetnik povsem nove zgodbe na področju večnamenskih vozil. S svojimi živahnimi oranžnimi, rumenimi in modrimi barvami je bil že na videz drugačen. Nato pa je presenetil še s svojo vsestranskostjo in voznimi lastnostmi.

Kot rezultat sodelovanja z družbo Sabem (Société Anonyme Bois Et Matériaux) je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja na trg prišla nova različica. Izjemno sodobno vozilo je od takrat doživelo nekakšen preporod, v čudovit retro slog pa so se zaljubili številni!
 

ponudbe

Želite spremeniti ta koncept v resničnost?

 
Ponudba vozil Renault
ponudba vozil Renault
CV Megane E-Tech 100% electric
električna mobilnost