nova vozila Renault

Novi Renault Austral: na mah opazna kakovost

Novi Renault Austral razkriva še več svojih lastnosti in vas danes vabi na odkrivanje njegove skrbno ustvarjenje notranjosti. Od oblikovanja, do izbire materialov in odličnosti izdelave … Novi Renault Austral potnike obdaja z modernim in prefinjenim zapredkom.

Renault ekipe za oblikovanje in inženiring so poskrbele, da je kakovost nemudoma opazna. Vsi deli, katerih se potniki običajno dotikajo, so bili pazljivo obdelani, da so prijetni in mehki na otip. Skrbno izbrani materiali poudarjajo prefinjeno obdelavo in dajejo jasno zaznaven občutek kakovosti.

Francois FARION, vodja za barve in materiale za znamko Renault: "Za naš novi Renault Austral smo materiale izbrali zelo skrbno in se posebej posvetili izvedbi, po vzoru obdelave pravega lesa z odprtimi porami."

Elegantna stopničasta armaturna plošča

Armaturna plošča na zgornji strani nima senčnika nad merilniki in je prekrita s podloženo prevleko, ki ima mat površino in je zelo mehka na otip. Obroblja jo svetlobni trak, ki se razteza še v oblogi vrat, s čimer okrepi vidno zaznavo. Prefinjeni materiali, kot je pravi les, obdelan po japonski metodi "Maki-e", še oplemenitijo videz notranjosti. Ta mizarska tehnika pomeni, da se s krpo nanese več plasti kovinskih pigmentov, ki poudarijo naravno strukturo lesa. Tako obdelan les ohrani naravni videz in otip. Nazadnje elegantna satinirana kromasta letev nežno obroblja vodoravno odprtino zračnika.

Penasto podložene obloge vrat in skrbno obdelani sedeži

Obloge prednjih in zadnjih vrat delujejo kot podaljšek armaturne plošče, saj so na zgornji strani podložene s peno. Okrašene in obdelane so enako in ponujajo občutek prefinjenosti ne glede na izbrani sedež. Sedežne prevleke v različici Techno se nežno prelivajo od črne v svetlo sivo barvo, dopolnjuje pa jih sintetična prevleka s fino zrnato površino, ki dodaja poseben občutek elegantnosti.

Domiseln naslon za roke

Osrednja konzola "grand confort" ima vgrajen naslon za roke s satinirano kromasto obrobo in prevleko s fino zrnato površino za prijeten otip. Oblikovana je po navdihu iz letalstva in urarstva, zato njen videz spominja na svet natančnosti. Vzdolžno pomičen naslon se med premikanjem oglaša z nizom nežnih klikov, ki so podobni kot med sukanjem gumba trezorja – še en dokaz o natančni skrbi za vsako podrobnost.

Zabeležite si datum: 8. marec 2022

Novi Renault Austral bo razkrit s svetovno premiero na spletu v torek, 8. marca 2022 ob 9.30 uri.