Novi Renault ZOE je Poslovni avto leta 2020 v kategoriji »Električni avto«!

Naš novi Renault ZOE je v skupnem seštevku glasov bralcev in strokovne žirije časopisa Finance osvojil nagrado Poslovni avto leta 2020 v kategoriji »Električni avto«. 

Renault ZOE

Pri Renault Nissan Slovenija d.o.o. smo prejeli še eno prestižno nagrado. Časnik Finance, d.o.o. je tudi letos organiziral izbor Poslovni avto leta (PAL), ki pa se je zaradi epidemije koronavirusa letos odvijal z zamikom petih mesecev. Pri Renault Nissan Slovenija d.o.o. vidimo prednosti tudi v tem, da so se letos prvič v 16. izboru poslovni avto leta 2020 za laskavi naziv potegovali tudi električni avtomobili, saj so letos v sklopu tekmovanja dobili svojo kategorijo: »Električni avto«.  

V Izboru PAL 2020, ki je potekal od 1. aprila 2019 do 1. septembra 2020, je bilo preizkušenih 166 avtomobilov, s katerimi so novinarji Časnika Finance v tem obdobju prevozili 150.000 testnih kilometrov. 16. Izbor PAL 2020 je imel pet kategorij, in sicer 1) službeni, 2) poslovni, 3) managerski, 4) luksuzni in 5) električni avto leta 2020. Od 166 preizkušenih vozil se jih je 25 avtomobilov uvrstilo v finale omenjenih kategorij, v vsako po pet avtomobilov.

 

Naš novi Renault ZOE je v skupnem seštevku glasov bralcev in strokovne žirije časopisa Finance osvojil nagrado Poslovni avto leta 2020 v kategoriji »Električni avto«. V konkurenci so bili tudi modeli, kot so Tesla 3 in VW ID3. Novi Renault ZOE pa se je odrezal najbolje. To je jasna potrditev, da po desetih letih načrtovanja, izdelovanja in trženja električnih vozil novi Renault ZOE danes predstavlja najboljšo ponudbo na trgu električnih vozil. Ne samo, da novi Renault ZOE ponuja odlično izkušnjo v sami vožnji, je tudi zmagovalec med vsemi električnimi vozili, ko govorimo o skupnih stroških lastništva (kar so izračunali strokovnjaki časnika Finance).


V tekmovanju za poslovni avto leta – kategorija Službena vozila - se je z 2. mestom odlično odrezal tudi naš Renault CLIO, ki se je uvrstil takoj za Škodo Octavio, in daleč pred ostalimi konkurenti v kategoriji, kot je na primer Golf 8.

Renault CLIO in novi Renault ZOE s svojimi osvojenimi nazivi potrjujeta, da je znamka Renault v zadnjem letu lansirala na trg dobre in močne produkte!

AKTUALNA PONUDBA

Renault ZOE PAL

Odpeljite novi Renault ZOE Life R110 že za 179 €/mesec, s paketom zimskih pnevmatik (velja za vozila na zalogi)

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault ZOE

 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem