Skupina Renault modela TWINGO in TWINGO Electric za vse trge ekskluzivno izdeluje samo v novomeškem Revozu. TWINGO Electric je obenem tudi prvi 100% električni Renault, ki je izdelan v Sloveniji.

TWINGO I FEEL SLOVENIA je iskriva posebna serija dinamičnega in izraznega videza, ki v ponudbo TWINGO ekskluzivno prinaša oranžno karoserijsko barvo Valencia. Posebne okrasne nalepke (za doplačilo) dodajajo črte kontrastne barve, ki diagonalno tečejo čez obe stranici in streho. Tudi platišča in vstavki na maski imajo ekskluziven videz, nalepke na strehi pa poudarjajo živahen značaj avtomobila. Obrobe so tudi v prostoru za potnike, na armaturni plošči, kjer sevajo enako energičnost kot na zunanjosti. Z oranžno barvo so ozaljšane tudi preproge, obroba prestavne ročice in edinstvene prevleke.

Bogata oprema serije I FEEL SLOVENIA TWINGO prinaša predal "Flexi-case" pod zadnjima sedežema, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, multimedijski sistem EASY LINK z 18 cm (7") zaslonom na dotik s funkcijo povezljivosti z Android Auto in Apple CarPlay, oznake I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, volanski obroč in ročico menjalnika v usnju, platišča iz lahke litine 41 cm (16"), regulator in omejevalnik hitrosti. 

TWINGO I FEEL SLOVENIA je na voljo z bencinskim motorjem SCe 65 in elektromotorjem R80 z močjo 60 kW ter baterijo, ki zmore shraniti do 22kWh energije.