Poslovni dnevnik Finance je v tradicionalnem izboru za Poslovni avto leta od štirih nagrad kar dve podelil Renaultu! Ponos slovenske avtomobilske industrije, zgolj v Revozu izdelan Renault Twingo E-Tech Electric je postal "Električni avto leta 2021", atraktivni Renault Megane Conquest pa je skupaj s svojim bratom Meganom osvojil žlahten naziv "Službeni avto leta 2021."

S sklepnim dogodkom se je 2. septembra zaključil letošnji izbor Poslovni avto leta 2021 – PAL.  Žirija je pred Baziliko Marija Pomagaj na Brezjah razvrstila najboljše osebne avtomobile letošnjega izbora, po pet finalistov v kategorijah izbora službeni avto leta, poslovni, električni in managerski avto leta. 

Kako je potekal izbor? Novinarji časnika Finance so v letošnjem izboru ocenjevali avtomobile in s pomočjo izračunov stroškov lastništva podjetja Avant Car določili finaliste. Med 1. julijem in 25. avgustom je potekalo še glasovanje bralcev, nato pa so sešteli ocene vseh žirij in razglasili zmagovalce.

Renault Twingo E-Tech Electric je bil daleč pred vso "električno" konkurenco z daleč najnižjimi skupnimi stroški lastništva, vzdrževanja in uporabe, s čimer se je izkazal za pravi izbor za okolju prijazno vozilo za vse, ki jih službene poti vodijo po mestnih središčih in njihovi urbani okolici. 

Megane Conquest je navdušil ne samo s svojo obliko, ampak tudi z bogato opremo, prostornostjo in odličnimi motorji, med katerimi je strokovna žirija še posebej izpostavila hibridno tehnologijo E-Tech. Nagrado je žirija ob tem namenila tudi preostalima voziloma iz družine Megane – kombilimuzini in karavanu.