Renault in električna vozila - to je zgodba o revoluciji, sprejeti veliko pred drugimi. Več kot deset let izkušenj in strokovnega znanja brez primere, kar dokazuje deset milijard na elektriko prevoženih kilometrov, ki jih je skupaj prevozilo 400.000 prodanih električnih vozil. Skupina Renault, pionir električnih vozil, je trenutno vodilna na evropskem trgu. In ta zgodba se šele začenja ...  Ta električna revolucija dobiva pospešek v Renaultovem popolnoma novem modelu Mégane E-TECH Electric. Kompaktna kombi limuzina dinamičnega in elegantnega videza postavlja nova merila na področju zasnove, razmerja med tlorisom in prostornostjo in vsestranske uporabnosti. Tako povečuje užitek ob pogledu nanj kot tudi v sami vožnji.

Novi Mégane E-TECH Electric je otrok tehnologije in strategije Renaulution. Gre za prvi model, ki je v celoti "Made in ElectriCity", novem industrijskem vozlišču Skupine Renault in evropski referenci za električna vozila, ki se nahaja na severu Francije. Podoba petelina, ta široko prepoznavna ikona Francije, je vtisnjena v obrobo vetrobranskega stekla, da simbolizira francosko poreklo in kraj izdelave avtomobila.

Z novim Méganom E-TECH Electric Renault ponuja prvi model iz "generacije 2.0" svojih električnih vozil in začenja novo poglavje svoje električne revolucije. Povsem nova zasnova mu omogoča manjšo zunanjost ob hkratni večji notranji prostornosti. Sodelovanje z Googlom prinaša nov nivo povezanosti vozila, najsodobnejša tehnologija baterij, motorja in hitrega polnjenja pa predstavlja prihodnost električne mobilnosti, katere glavna beseda bo – užitek.