Prihaja novi Renault EXPRESS

Renault je s popolnoma novim vozilom Renualt EXPRESS znova revolucioniral segment lahkih gospodarskih vozil.

  • EXPRESS Van – lahko gospodarsko vozilo
  • EXPRESS Van – lahko gospodarsko vozilo

Odkrijte novi Renault EXPRESS - lahko gospodarsko vozilo za vsakogar!

EXPRESS Van – lahko gospodarsko vozilo

Učinkovitost za vaš posel

Robusten in priročen novi Renault EXPRESS  je popoln spremljevalec, ki vam poenostavi vsakdan. Vrtljiva pregrada vam omogoča, da izkoristite uporabno tovorno zmogljivost do 3,7 m3. Kot dodatno prednost vam novi Renault EXPRESS ponuja dolžino tovora 1,91 m s trdno pregrado za izjemno prostornino 3,3 m3 in najboljše razmerje med uporabno dolžino in skupno dolžino v razredu.

Sodobne tehnologije

Njegova ergonomska notranjost vam v kombinaciji z največ prostornine za shranjevanje (48 l) ter ojačanimi sedeži omogoča enostavno in udobno doživetje notranjosti. Z multimedijskim sistemom EASY LINK lahko v hipu povežete svoj pametni telefon in poiščete vse informacije neposredno na 20 cm (8") osrednjem zaslonu v novem vozilu Renault EXPRESS. Izkoristite prednosti sistemov za pomoč vozniku med vožnjo za samozavestno manevriranje in brezskrbno vožnjo.

EXPRESS Van – lahko gospodarsko vozilo

Med čakanjem na novi Renault EXPRESS odkrijte več

Ponudba gospodarskih vozil Renault

Naša gospodarska vozila

Imamo pravo vozilo za vas.

Odkrijte več
Renault Pro+

Renault Pro+

Izvedite več o mreži Renault Pro+ in njenih zavezah

Več informacij
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem