Express – motorji

ZMOGLJIVOST
RENAULT EXPRESS VAN Furgon

Oglejte si podrobnejše značilnosti

Izberite vrsto karoserije ter si oglejte mere in vrsto motorja.

Furgon

Furgon

že za 14.000 €
dimenzije

Več podrobnosti o motorjih

dizelski motorji

Blue dCi 75

Stroškovno učinkovit

 

Popoln partner, ki vam pomaga nadzirati stroške! 1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom je na voljo tudi s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in ponuja 220 Nm navora. Uživajte v vožnji in hkrati zmanjšajte porabo goriva. Izberite različico eco-leader z omejevalnikom hitrosti (100 km/h) za optimalno porabo goriva in zmanjšanje emisij CO2.

 

S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Express Van v optimalnem stanju. 

Blue dCi 95

Učinkovit

 

1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom združuje učinkovitost in užitek v vožnji ter ponuja izjemen navor 240 Nm. Zdaj je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. 

 

S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Express Van v optimalnem stanju. 

* kar nastopi prej. Lahko se razlikuje, odvisno od voznih razmer.

Ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Express Van?

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem