Express – motorji

ZMOGLJIVOST
RENAULT EXPRESS VAN

Oglejte si podrobnejše značilnosti

Izberite vrsto karoserije ter si oglejte mere in vrsto motorja.

Furgon

Furgon

že za 16.000 €

Več podrobnosti o motorjih

dizelski motorji

Blue dCi 75

Stroškovno učinkovit

 

Popoln partner, ki vam pomaga nadzirati stroške! 1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom je na voljo tudi s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in ponuja 220 Nm navora. Uživajte v vožnji in hkrati zmanjšajte porabo goriva. Izberite različico eco-leader z omejevalnikom hitrosti (100 km/h) za optimalno porabo goriva in zmanjšanje emisij CO2.

 

S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Express Van v optimalnem stanju. 

Blue dCi 95

Učinkovit

 

1,5-litrski motor (AdBlue®) s turbopolnilnikom združuje učinkovitost in užitek v vožnji ter ponuja izjemen navor 240 Nm. Zdaj je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom. 

 

S programom vzdrževanja, ki priporoča servisiranje vozila vsaki 2 leti ali na vsakih 30.000 km*, ohranite vozilo Express Van v optimalnem stanju. 

* kar nastopi prej. Lahko se razlikuje, odvisno od voznih razmer.

Ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Express Van?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem