Express – elementi in predelave

PREDELAVE
RENAULT EXPRESS VAN

Poenostavite si vsakdan z našimi predelavami za podjetja

Express Van – vrtljiva mrežna pregrada z zložljivim sovoznikovim sedežem

Vrtljiva mrežna pregrada z zložljivim sovoznikovim sedežem

Naložite do 3,7 m3 tovora ter izkoristite izjemno dolžino tovora (do 2,36 m) zahvaljujoč vrtljivi pregradi in zložljivemu sovoznikovemu sedežu. 

Express Van – dvoje drsnih bočnih vrat

Dvoje drsnih bočnih vrat

Dvoje drsnih vrat vam zagotavlja enostaven dostop do tovornega prostora vozila Express Van in vam poenostavi življenje. 

Express Van – 12-voltna vtičnica

12-voltna vtičnica

Ali morate uporabiti/polniti mobilno napravo v tovornem prostoru? Nič lažjega! V zadnjem delu vozila Express Van je vtičnica (12 V) z enostavnim dostopom. 

Express Van – dodatne ključavnice

Dodatne ključavnice

Vaš tovor je lahko zelo dragocen. Izberite naše dodatne ojačene ključavnice. 

Express Van – LED-osvetlitev

LED-osvetlitev

LED-osvetlitev je trikrat močnejša od standardne osvetlitve. Notranjost tovornega prostora je svetlejša, zato lahko tako podnevi kot ponoči delate v najboljših razmerah.

Express Van – protizdrsni leseni pod

Protizdrsni leseni pod

Izberite po meri izdelano protizdrsno oblogo (9 mm) za zaščito poda vozila Express Van. 

Express Van – komplet lesenih oblog

Komplet lesenih oblog

Zaščitite tovorni prostor vozila Express Van s kompletom lesenih oblog po meri. Protizdrsni leseni pod (9 mm) in bočne obloge (5 mm), razen na kolesnih obokih, zaščitijo pod, zgornji del bočnih sten in zadnja vrata.

Express Van – gumijaste zaščitne preproge

Gumijaste zaščitne preproge

Zaščitite vozilo Express Van pred umazanijo s priročnimi in trpežnimi gumijastimi oblogami.

Express Van – plastične obloge

Plastične obloge in odlagalna mesta

Zaščitite notranjo stran vrat in sten vozila Express Van s plastičnimi oblogami. Za večjo praktičnost optimizirajte prostor z odlagalnimi mesti, vgrajenimi v drsna vrata vozila.

Express Van – do 10 priveznih obročev

Do 10 priveznih obročev

Zavarujte in stabilizirajte tovor v vozilu Express Van. Izkoristite prednosti 6 priveznih obročev na podu, ki so na voljo serijsko, in 4 priveznih obročev na bočni strani.

Express Van– standardna vleka s 13-polnim priključkom

Standardna vleka s 13-polnim priključkom

Potrebujete več prostora? Z vlečnim priključkom vozila Express Van lahko vlečete prikolico. Sistem za nadzor stabilnosti vlečnega priključka preprečuje nihanje in vam omogoča varnejšo vožnjo.

Express Van – Extended Grip

Extended grip

Morate prečkati blatno gradbišče ali voziti po zahtevni cesti? Bodite brez skrbi! Extended Grip je izboljšana funkcija elektronskega nadzora stabilnosti (ESC). Ta sistem v kombinaciji s celoletnimi pnevmatikami zagotavlja boljši oprijem pri speljevanju in pri nizkih hitrostih na mehkih podlagah s slabim oprijemom (prah, trši pesek, sneg, mokra tla itd.). Deluje do hitrosti 50 km/h. Vklopite ga lahko ročno in nadaljujete vožnjo brez zdrsov ali zastojev.

Express Van– zaščitna plošča pod motorjem

Zaščitna plošča pod motorjem

Ali pogosto vozite po gradbiščih ali neravnih cestah? Zaščitite motor vozila Express Van z zaščitno ploščo.

Express Van – omejevalnik hitrosti

Omejevalnik hitrosti

Po potrebi uporabite postopni omejevalnik hitrosti (nastavljen na 30, 90, 100, 110, 130 km/h) in omejite hitrost vozila za manjšo porabo goriva.

Ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Express Van?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem