Express Van fourgonnette

NOVI RENAULT EXPRESS VAN

Je lahko vaš že za 159 €/mesec brez DDV.

Preprosto praktičen

Express Van vam z asimetričnimi zadnjimi vrati, ki se odpirajo do kota 180°, ponuja uporabno prostornino 3,3 m3 in dolžino tovora 1,91 m s pregradno steno, s čimer ima najboljše razmerje med dolžino tovora in skupno dolžino v razredu. Zahvaljujoč zložljivemu sovoznikovemu sedežu in vrtljivi mrežni pregradi lahko natovorite do 3,7 m3 tovora. Drsna bočna vrata vam s 716 mm ponujajo rekordno širino odpiranja za lažji dostop. 

profil

Izberite različico vozila Express Van, ki vam ustreza

Furgon

Furgon

že za 16.000 €

značilnosti

Preprosto učinkovit

Digitalno vzvratno ogledalo za Express

Digitalno vzvratno ogledalo

Digitalni zaslon – na mestu notranjega vzvratnega ogledala – prikazuje sliko iz kamere*, nameščene na zadnjem delu vozila. Izjemno priročno za različice s pregrado!

 

* za srednje in večje razdalje.

Širokokotno ogledalo za Express

Širokokotno ogledalo

Širokokotno ogledalo, vgrajeno v sovoznikov senčnik, razširi vaše desno bočno vidno polje ter vam zagotavlja višjo stopnjo udobja in varnosti. Omogoča vam, da lahko vidite vse, kar se skriva za zaprto pregrado. 

Sistem za nadzor mrtvega kota za Express

Sistem za nadzor mrtvega kota

Opozorilna lučka v vzvratnem ogledalu vas opozori na vozilo v mrtvem kotu vašega vozila Express Van.

Podrobnejši podatki o vozilu Express Van

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem