image

Konceptno vozilo Renault EZ-ULTIMO

S konceptnim vozilom EZ-ULTIMO predstavlja Renault zadnje vozilo iz trilogije konceptnih vozil za prihodnost deljene mobilnosti. Po vozilu EZ-GO za vsakodnevno mestno mobilnost in vozilu EZ-PRO za končno dostavo Renault zaključuje vizijo s konceptnim vozilom EZ-ULTIMO, povsem novo rešitvijo mobilnosti, ki ponuja edinstveno in obenem cenovno ugodno vrhunsko doživetje.

 • EZ-ULTIMO – zadnja stran
 • EZ-ULTIMO – sprednja stran
 • EZ-ULTIMO – leva stran
 • EZ-ULTIMO – leva stran
 • EZ-ULTIMO – desna stran
 • EZ-ULTIMO – leva stran
 • EZ-ULTIMO – desna stran – notranjost
 • EZ-ULTIMO – notranjost
 • EZ-ULTIMO – notranjost
 • EZ-ULTIMO – desna stran

Konceptno vozilo EZ-ULTIMO

Povsem nova vizija deljene mobilnosti

Vrhunsko doživetje, ki je zvesto filozofiji znamke Renault in dostopno vsakomur.

EZ-ULTIMO – prikaz od zgoraj

Robotsko vozilo, kot ga še ne poznate

Konceptno vozilo EZ-ULTIMO (izgovorjava »EASY ULTIMO«) je povezano in 100 % električno robotsko vozilo za avtonomno vožnjo. To prestižno vozilo ponuja uporabnikom povsem novo in vrhunsko doživetje mobilnosti: vožnja do restavracije, prevoz z letališča do hotela, turistično raziskovanje ali celo ekskluziven nakupovalni izlet. Konceptno vozilo EZ-ULTIMO, ki je namenjeno tako poslovnim kot zasebnim uporabnikom, je zasnovano za vsakogar in simbolizira idejo zasebne, intimne vožnje.


Konceptno vozilo EZ-ULTIMO je predstavljeno kot prostor, v katerem si lahko (do trije) potniki ogledajo mesto na drugačen način, pri čemer niso vidni z zunanje strani. V vozilu se lahko počutijo kot doma in občudujejo nebo skozi panoramsko stekleno streho ali skozi stranska stekla.

EZ-ULTIMO – sprednja stran

Konceptno vozilo EZ-ULTIMO

Koncept, ki predstavlja robotsko vozilo z izjemnega vidika

Konceptno vozilo EZ-ULTIMO, ki obeležuje 120 let znamke Renault, uteleša njen DNK ter načeli »French Design« in »Easy Life«.

EZ-ULTIMO – notranjost

Prestižen in čustven dizajn

Prostorna in prefinjena kabina, ki je hkrati tudi elegantna in vabljiva, ponuja novo, vrhunsko vizijo deljene mobilnosti. Z dolgo in impozantno silhueto, karoserijo v dveh odtenkih in višino, ki znaša 1,35 m, se povsem zlije z mestom.


Sodobna in dostopna notranjost, ki je zasnovana kot dnevna soba na kolesih, ponuja prijeten in udoben prostor, ki je 100 % zaseben. Razkošna notranjost je opremljena z imenitnimi materiali, kot so les, marmor in usnje, ki se zlivajo v čudovit »novi retro« slog, s katerim smo počastili 120 let znamke Renault.

EZ-ULTIMO – notranjost

Ekskluzivne storitve

Prvovrstno doživetje, ki ga prinaša konceptno vozilo EZ-ULTIMO s svojo notranjostjo, ni omejeno samo na vožnjo. Začne se z rezervacijo, ki jo omogočajo ekskluziven vmesnik in podporne storitve. Storitev je zares edinstvena tudi zaradi dostopa do vozila in sprejema, ki sta na voljo potnikom.


Potniki imajo v konceptnem vozilu EZ-ULTIMO na voljo tehnologijo in storitve, ki zagotavljajo vrhunsko doživetje. Za preganjanje dolgčasa lahko med vožnjo uživajo v ekskluzivni in prilagojeni vsebini na tabličnem računalniku. Vsaka vožnja postane priložnost za doživetje.

PONUDBE

Želite preiti od koncepta k resničnosti?

EZ-GO – prikaz od zgoraj

Odkrijte

Prihodnost deljene mobilnosti

Konceptno vozilo EZ-GO
EZ-PRO – desna in leva stran

Odkrijte

Prihodnost mestne dostave

Konceptno vozilo EZ-PRO
 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault