Zmogljivost MEGANE Grandtour E-TECH priključni hibrid

Novi Renault MEGANE Grandtour E-TECH priključni hibrid – zunanjost

Oglejte si motorje, ki so na voljo za posamezno različico

INTENS
INTENS
EDITION ONE
EDITION ONE
RS Line
RS Line

EUROSUPER + ELEKTRIKA (1)

E-Tech 160že za
31.090 €
že za
32.390 €
že za
33.690 €

Podrobnejše specifikacije

Zmogljivost - Poraba goriva :

ŽELITE BOLJ UČINKOVITO PORABO GORIVA?

S pravo izbiro do več prihrankov!

  • Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Renault?

Glede na izbrano različico vozila Renault ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

ZAČNITE SIMULACIJO PORABE

Več podrobnosti o motorjih

  • MEGANE Grandtour E-TECH priključni hibrid

Inovativnost

Priključni hibrid E-TECH

Odkrijte edinstveno doživetje vožnje! Polnilni hibrid E-TECH je rezultat več kot 150 patentov, ki so jih razvili naši strokovnjaki iz ekipe Renault. Pogonski sklop, ki združuje dva električna motorja in 1,6-litrski bencinski motor najnovejše generacije, opremljen s filtrom trdnih delcev, vključuje tudi menjalnik brez sklopke z več načini delovanja in baterijo z zmogljivostjo 9,8 kWh, ki sta plod našega strokovnega znanja s področja Formule 1 in vozil Electric. In rezultat? Z zmanjšanjem porabe goriva omejite emisije CO2 in upravljajte stroške.

 

Z dosegom vožnje na električni pogon do 50 km(1) (hitrost do 135 km/h) v kombiniranem načinu lahko izkoristite prednosti povsem električnega zagona in vsakodnevne vožnje na električni pogon. Na daljših potovanjih vam v hibridnem načinu ni treba sklepati kompromisov glede dosega vožnje. Tih, udoben, odziven in lahkoten. Ste pripravljeni na neprekosljiv užitek v vožnji?

WLTP protokol zagotavlja rezultate, ki natančneje odražajo vašo dejansko vsakodnevno uporabo v primerjavi s protokolom NEDC.

(1) v kombiniranem ciklu WLTP (po končni odobritvi)

Več o novem Renault MEGANE Grandtour E-TECH priključnem hibridu

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem