MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID – priključni hibrid – limuzina

Renault razkriva

Prihaja novi Renault MEGANE E-TECH

priključni hibrid

Prihaja novi Renault MEGANE E-TECH priključni hibrid
  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Novi MEGANE E-TECH priključni hibrid

Naši strokovnjaki vam predstavljajo hibridno rešitev za vsakogar, ki so jo razvili na podlagi izkušenj in strokovnega znanja s področja avtomobilskega športa in električnih vozil.

MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Vsestransko vozilo

Z novim vozilom MEGANE E-TECH priključni hibrid uživajte v vsakodnevni mestni vožnji brez omejitev glede porabe goriva. Načrtujete počitnice? Vozite brezskrbno. Ni vam treba skrbeti glede dosega vožnje, saj lahko preklopite med hibridnim in električnim pogonskim sklopom.

MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID – priključni hibrid – limuzina

Novo doživetje vožnje

Uživajte v tihi vožnji, neprekosljivi odzivnosti in še močnejšemu pospeševanju. Novi MEGANE E-TECH priključni hibrid združuje inovativen menjalnik z več načini delovanja in 1,6-litrski pogonski sklop najnovejše generacije s 160 KM.

MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Omejena poraba goriva

Samodejno začnite voziti v električnem načinu s priključno-hibridnim pogonskim sklopom E-TECH. Zmanjšajte porabo goriva in emisije CO2 na daljših in krajših potovanjih. Vklopite način »B« na menjalniku za še več rekuperacije energije in prihrankov.

  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID
  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Odkrijte našo E-TECH tehnologijo

Notre gamme de véhicules hybrides
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem