MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID – priključni hibrid – limuzina

Renault razkriva

Prihaja novi Renault MEGANE E-TECH

priključni hibrid

Prihaja novi Renault MEGANE E-TECH priključni hibrid
  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Novi MEGANE E-TECH priključni hibrid

Naši strokovnjaki vam predstavljajo hibridno rešitev za vsakogar, ki so jo razvili na podlagi izkušenj in strokovnega znanja s področja avtomobilskega športa in električnih vozil.

  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Vsestransko vozilo

Z novim MEGANE E-TECH priključnim hibridom uživajte v vsakodnevni mestni vožnji brez omejitev glede porabe goriva. Načrtujete počitnice? Vozite brezskrbno. Ni vam treba skrbeti glede dosega vožnje, saj lahko preklopite med hibridnim in električnim pogonskim sklopom.

  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID – priključni hibrid – limuzina

Novo doživetje vožnje

Uživajte v tihi vožnji, neprekosljivi odzivnosti in še močnejšemu pospeševanju. Novi MEGANE E-TECH priključni hibrid združuje inovativen menjalnik z več načini delovanja in 1,6-litrski pogonski sklop najnovejše generacije s 160 KM.

  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Omejena poraba goriva

Samodejno začnite voziti v električnem načinu s priključno-hibridnim pogonskim sklopom E-TECH. Zmanjšajte porabo goriva in emisije CO2 na daljših in krajših potovanjih. Vklopite način »B« na menjalniku za še več rekuperacije energije in prihrankov.

  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID
  • MEGANE E-TECH PRIKLJUČNI HIBRID

Odkrijte našo E-TECH tehnologijo

Notre gamme de véhicules hybrides

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem