Zavarovanje za podjetja

Renault zavarovanje vam ponuja celovito kritje in varnost vaših naložb. Storitve Renault zavarovanje so ustvarjene po meri vašega posla.

Zavarovanje vozila

Usedite se za volan povsem brez skrbi, dan za dnem. Storitev Renault zavarovanja vam ponuja oblike zavarovanja, ki najbolj ustrezajo vašemu vozilu Renault in načinu njegove uporabe. Ponujamo vam dve zavarovanji: izberite možnost, ki vam ustreza.

 • Zavarovanje za podjetja

Odkrijte Renault zavarovanje za podjetja

Ponujamo vam dve zavarovanji:

 

 • Obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti je zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo. Velja v primeru prometne nesreče, ko z vozilom nenamerno povzročite škodo drugemu udeležencu v prometu, pri čemer zavarovalnica oškodovancu povrne škodo.

 

 • Splošni avtomobilski kasko krije škodo zaradi poškodovanja vozila, ki je posledica nepredvidenih dogodkov, ko je vozilo v prometu ali miruje.
 • Zavarovanje za podjetja

Možnost sklenitve zavarovanja

 • S financiranjem preko ponudbe Renault Financiranje, ko vam v odvisnosti od posamezne ponudbe v okviru veljavnih finančnih akcij pripada delno subvencionirano ali brezplačno obvezno in kasko zavarovanje vozila za prvo leto.
 • Kot gotovinski kupec, saj vam tudi brez financiranja ponujamo ugodno in v primeru posameznih akcij tudi delno subvencionirano obvezno in kasko zavarovanje za prvo leto.
 • Z obnovo zavarovanja, če ste obstoječa stranka. V sodelovanju z našim partnerjem Zavarovalnico Triglav d.d. vam nudimo možnost obnove avtomobilskih zavarovanj.

 

V vseh treh primerih lahko izbirate med različnimi paketi, odvisno od vaših želja in potreb.

 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi z zavarovanjem vozila smo dosegljivi na:

 • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
 • Elektronskem naslovu:  zavarovanje@rcibanque.com

naše zavarovanje posojilojemalca

Zavarovanje finančne vrzeli za podjetja

 • Zavarovanje za podjetja

GAP ZAVAROVANJE

Z zagotovljenim zavarovanjem finančne vrzeli se zavarujete pred finančno izgubo, če je vaše vozilo ukradeno ali uničeno. GAP zavarovanje vam zagotavlja, da prejmete ocenjeno tržno vrednost vozila. Vrniti pa morate vaš morebitni dolg, ki ga morate poravnati finančni instituciji.

V primeru popolne škode na vozilu vam GAP zavarovanje v prvih dveh letih krije razliko med ocenjeno vrednostjo vozila ob škodi in nakupno ceno vozila. Po preteku dveh let pa vam zavarovanje krije razliko med ocenjeno vrednostjo vozila ob škodi in preostankom dolga iz finančne pogodbe, povečanim za lastni delež – pologom (neamortiziran), ki ste ga plačali ob sklenitvi pogodbe.

 • Zavarovanje za podjetja

Kako do zavarovanja GAP?

Zahtevajte GAP zavarovanje že ob podpisu pogodbe o financiranju vašega vozila. Storitev bo tako že vključena v vaš finančni paket.

 

GAP zavarovanje vam krije tudi začetni polog (ki ni amortiziran) in vrednost odbitne franšize (do 2 odstotka), lahko pa ga sklenete za novo ali rabljeno vozilo.

brošura GAP zavarovanjapolitika zasebnosti RCI

Odkrijte več

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem