Omejena serija Twingo urban night – sprednja stran

Omejena serija
NOVI TWINGO URBAN NIGHT

Omejena serija Twingo urban night – sprednja leva stran

Izjemno trendovski mestni avtomobil

Twingo iz omejene serije Urban Night osvaja mestne ulice s svojim edinstvenim slogom. Povsem črna zunanjost, poudarjena z nalepkami v mestnem slogu, poživi nočno vzdušje. Navdih črpa iz uličnega sveta, umetnosti art brut, življenja in ceste. Ta električna različica je okretna in samozavestna ter vašemu vsakdanu doda pridih edinstvenosti.

twingo urban night – zunanjost – sprednja desna stran
twingo urban night – zunanjost – sprednja leva stran
twingo urban night – zunanjost
twingo urban night – zunanjost – sprednja stran – mreža hladilnika
twingo urban night – notranjost – vratni prag
twingo urban night – zunanjost – vzvratno ogledalo

edinstvena zasnova in oprema

omejena serija Twingo urban night – notranjost – oblazinjenje

Mestna ikona

V notranjosti omejene serije Twingo Urban Night je pomemben vsak detajl. Od armaturne plošče do oblazinjenja – ekskluzivne nalepke in vstavki ustvarjajo vtis edinstvene osebnosti vozila. Navduševali se boste nad črno lakirano armaturno ploščo in sredinsko konzolo z ekskluzivno nalepko Urban Night.

omejena serija Twingo urban night – notranjost – platišča

Prenovljen dizajn

Platišča v sijajni črni barvi, zatemnjena zadnja stekla in mreža hladilnika z belimi vstavki dodajo njegovi zunanjosti še več osebnosti. Omejena serija Twingo Urban Night s posebnimi nalepkami poskrbi za dolgotrajen vtis.

Omejena serija Twingo urban night – oprema

Oprema in multimedija

Vozite varno s kamero za vzvratno vožnjo, opozorilnikom nenamerne menjave voznega pasu in omejevalnikom hitrosti. Ta izjemno omejena serija je opremljena s senzorjem za dež, indukcijskim polnilnikom in samodejno klimatsko napravo, ki zagotavlja še več udobja. Z 18 cm (7") sistemom easy link in sprotno povezano navigacijo nedvomno postavlja nove trende.

podrobnejši podatki o vozilu twingo urban night

Oglejte si tudi različico z motorjem z notranjim zgorevanjem

twingo urban night - lifestyle face avant

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

TWINGO
TWINGO
že za 13.190 €
TWINGO equilibre SCe 65
ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 37.990 €
ZOE E-TECH ELECTRIC evolution R110 LP
CLIO
CLIO
že za 15.990 €
CLIO equilibre TCe 90

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem