TWINGO Electric – doseg vožnje, baterija in polnjenje

DOSEG VOŽNJE, BATERIJA IN POLNJENJE
RENAULT TWINGO E-TECH ELECTRIC

Povečajte doseg vožnje

Twingo E-Tech electric je opremljen s povezljivimi storitvami, ki so enostavne za uporabo in vam omogočajo optimizacijo dosega vožnje.

Pripomoček za varčevanje z energijo

Sproti upravljajte porabo energije. Pripomoček za varčevanje z energijo, ki je prikazan neposredno na armaturni plošči, vam omogoča hitro preverjanje porabe energije. Preverite, ali porabljate oziroma obnavljate energijo, in optimizirajte upravljanje dosega vožnje med potovanjem.

Način ECO

Oglejte si več ... in za dlje časa! Z vklopom gumba ECO na sredinski konzoli vozila Twingo E-Tech electric omejite stopnjo pospeševanja in nastavite največjo hitrost, kar vam omogoča doseg vožnje do 225 km.

Način B

"Način B" vam omogoča izbiro 3 stopenj regenerativnega zaviranja, ki se vklopijo takoj, ko spustite stopalko za pospeševanje.

  • V mestu uporabite najvišjo stopnjo zaviranja: ko spustite zavorno stopalko, vaš Twingo E-Tech electric takoj znatno upočasni in hkrati obnavlja energijo.
  • Na avtocesti stopnja tekočega zaviranja omogoča povečevanje hitrosti vozila in neovirano pospeševanje. 

Polnjenje vozila Twingo E-Tech electric

Polnite Twingo E-Tech electric doma, v bližini nakupovalnih središč ali v mrežah javnih polnilnih točk.

Polnjenje novega vozila TWINGO Electric doma

Doma

Ste na tesnem s časom in morate (znova) na cesto? Namestite Električno polnilnico za dom** z zmogljivostjo 7,4 kW za polnjenje vozila Twingo E-Tech electric od 0 do 100 % v samo 4 urah.  

Polnjenje novega vozila TWINGO Electric v službi

V službi

Enostavno polnite vozilo v službi na polnilnih točkah, ki jih zagotavljajo nekatera podjetja kot dodatno ugodnost za zaposlene. Ob koncu vašega delovnega dne je Twingo E-Tech electric pripravljen na vožnjo!

Polnjenje novega vozila TWINGO Electric na javnih polnilnih točkah

Naj bo hitro!

S serijskim polnilnikom Caméléon™ napolnite baterijo do 80 % v samo 1 uri in pridobite do 80 km dosega vožnje v 30 minutah. In že se lahko odpeljete!

Preprosto načrtovanje in nadzorovanje postopka polnjenja

Upravljajte svoj električni vsakdan na preprost način s povezljivimi storitvami Renault CONNECT.

Novi TWINGO Electric – MY Renault

Upravljajte vozilo na daljavo

Preverite stanje napolnjenosti baterije, načrtujte polnjenje v času nižje tarife električne energije in označite različne dele poti, vključno s postanki na polnilnih postajah. Povežite se z aplikacijo MY Renault in enostavno upravljajte svoj 100 % električni vsakdan.

Novi TWINGO Electric – EASY LINK

Potujte brezskrbno

Poiščite najbližjo polnilno točko, nadzorujte pot, telefonirajte, napišite sporočilo ali poslušajte priljubljeno glasbo. Naše povezljive storitve, ki so enostavno dostopne preko 18 cm (7") zaslona na dotik multimedijskega sistema EASY LINK, so vam na voljo med celotno vožnjo.

* Mestni cikel WLTP ustreza mestnemu delu standardiziranega cikla. Celotni cikel WLTP je standardizirani vozni cikel. Sestavlja ga 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje.

 

** Namestitev Električne polnilnice za dom, na katero se priključite s kablom načina 3, ki je priložen ob nakupu vozila, mora izvesti pooblaščeni strokovnjak. 

Enostavno poiščite polnilne točke

Podrobnejši podatki o vozilu Twingo E-Tech electric

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

                       

Odkrijte podobna vozila Renault

TWINGO
TWINGO
že za 13.190 €
TWINGO equilibre SCe 65
ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 37.990 €
ZOE E-TECH ELECTRIC evolution R110 LP
CLIO
CLIO
že za 14.790 €
CLIO authentic SCe 65

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem