Omejena serija vozila Twingo E-Tech Electric I FEEL SLOVENIA

S PONOSOM NAREJEN V SLOVENIJI.

Novi TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA
  • Renault TWINGO IFS

s ponosom narejen v Sloveniji!

Omejena serija "I FEEL SLOVENIA“

Twingo E-Tech electric I FEEL SLOVENIA
  • Že za 124 eur/mesec z EKO SKLAD kreditom*;
  • 10.000 km na kartici GREMO NA ELEKTRIKO**;
  • z dodatnih 500 € popusta pri zamenjavi "Staro za novo".
želim ponudbo

omejena serija

Twingo E-Tech electric I FEEL SLOVENIA

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

SLOVENSKI PONOS

Twingo E-Tech Electric I FEEL SLOVENIA sloni na nivoju opreme Intens, vendar z dodatno opremo ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 41 cm (16'') platiščih "I FEEL SLOVENIA" ter zunanjih okrasnih bočnih črtah.

 

Tudi v notranjosti se lahko pohvali z dodatnim udobjem in živahnim dizajnom kot je predal "Flexi-case" pod zadnjima sedežema, posebno oblazinjenje, notranja personalizacija in elementi na armaturni plošči.

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

LE NAJBOLJŠE IZPOD DOLENJSKIH ROK

Odkrijte našo omejeno serijo vozila Twingo E-Tech electric I FEEL SLOVENIA, izdelano v Novomeškem Revozu in je obenem tudi prvi 100% električni Renault, ki je izdelan v Sloveniji.. Tako bo novi Twingo E-Tech electric pod imenom nacionalne blagovne znamke še naprej nadaljeval tradicijo uspešne proizvodnje vozil Renault na Dolenjskem. Twingo E-Tech electric I FEEL SLOVENIA vas bo navdušil tudi z bogatim nivojem opreme, kakršne ste vajeni pri vozilih višjega cenovnega razreda.

Ostaja zvest svoji prepoznavni osebnosti

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

ŽIVAHNA NOTRANJOST

Prepričljiva je tudi notranjost - s svetlo oranžnimi poudarki na novem oblazinjenju vse do črt vzdolž armaturne plošče. Vtisnjeni logotip "I FEEL SLOVENIA" na prtljažnih vratih, elementi na armaturni plošči v beli barvi ter obroba prestavne ročice v oranžni barvi zaključujejo ekskluziven dizajn. Bogata oprema serije I FEEL SLOVENIA Twingo E-Tech electric prinaša predal "Flexi-case" pod zadnjima sedežema, gretje prednjih sedežev, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, multimedijski sistem EASY LINK z 18 cm (7") zaslonom na dotik s funkcijo povezljivosti z Android Auto in Apple CarPlay in regulator in omejevalnik hitrosti. Ste pripravljeni na vožnjo?

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

Twingo E-Tech electric I FEEL SLOVENIA

Twingo E-Tech electric je na voljo z motorjem R80 z močjo 60 kW ter baterijo, ki zmore shraniti do 22kWh energije. Električna različica Twingo E-Tech electric vsebuje 18 cm (7") zaslon Easy Link, ki vozniku omogoča, da v realnem času preveri razpoložljivost polnilnih postaj in ima replikacijo pametnega telefona Google Android Auto in Apple CarPlay. Prav tako je v serijsko opremo Twingo E-Tech electric I FEEL SLOVENIA vključeno gretje sedežev, kar bo poskrbelo, da bo vaša vožnja prijetna in topla. 

Podrobnejši podatki o vozilu Twingo E-Tech electric I FEEL SLOVENIA

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Odkrijte podobna vozila Renault

TWINGO
TWINGO
že za 10.140 €
ZOE E-TECH ELECTRIC
ZOE E-TECH ELECTRIC
že za 32.740 €
CLIO
CLIO
že za 12.090 €

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem