Omejena serija vozila Renault TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA

S ponosom narejen v Sloveniji.

Novi TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA
Renault TWINGO IFS

TWINGO Electric - S ponosom narejen v Sloveniji!

Omejena serija „I FEEL SLOVENIA“

TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA:
  • Že za 124 eur/mesec z EKO SKLAD kreditom*;
  • 10.000 km na kartici GREMO NA ELEKTRIKO**;
  • s 5 leti podaljšanega jamstva***.
Želim ponudbo

OMEJENA SERIJA

Renault TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

SLOVENSKI PONOS

TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA sloni na nivoju opreme Intens, vendar z dodatno opremo ponuja še več ekskluzivnosti. Prepoznaven je po simbolu I FEEL SLOVENIA na prtljažnih vratih, 41 cm (16'') platiščih »I FEEL SLOVENIA« ter zunanjih okrasnih bočnih črtah.

 

Tudi v notranjosti se lahko pohvali z dodatnim udobjem in živahnim dizajnom kot je predal »Flexi-case« pod zadnjima sedežema, posebno oblazinjenje, notranja personalizacija in elementi na armaturni plošči.

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

LE NAJBOLJŠE IZPOD DOLENJSKIH ROK

Odkrijte našo omejeno serijo vozila Renault TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA, izdelano v Novomeškem Revozu in je obenem tudi prvi 100% električni Renault, ki je izdelan v Sloveniji.. Tako bo novi TWINGO Electric pod imenom nacionalne blagovne znamke še naprej nadaljeval tradicijo uspešne proizvodnje vozil Renault na Dolenjskem. TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA vas bo navdušil tudi z bogatim nivojem opreme, kakršne ste vajeni pri vozilih višjega cenovnega razreda.

Ostaja zvest svoji prepoznavni osebnosti

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

ŽIVAHNA NOTRANJOST

Prepričljiva je tudi notranjost - s svetlo oranžnimi poudarki na novem oblazinjenju vse do črt vzdolž armaturne plošče. Vtisnjeni logotip "I FEEL SLOVENIA" na prtljažnih vratih, elementi na armaturni plošči v beli barvi ter obroba prestavne ročice v oranžni barvi zaključujejo ekskluziven dizajn. Bogata oprema serije I FEEL SLOVENIA TWINGO Electric prinaša predal "Flexi-case" pod zadnjima sedežema, gretje prednjih sedežev, električno nastavljivi in ogrevani zunanji ogledali, multimedijski sistem EASY LINK z 18 cm (7") zaslonom na dotik s funkcijo povezljivosti z Android Auto in Apple CarPlay in regulator in omejevalnik hitrosti. Ste pripravljeni na vožnjo?

Renault TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

TWINGO ELECTRIC I FEEL SLOVENIA

TWINGO electric je na voljo z motorjem R80 z močjo 60 kW ter baterijo, ki zmore shraniti do 22kWh energije. Električna različica TWINGO Electric vsebuje 18 cm (7") zaslon Easy Link, ki vozniku omogoča, da v realnem času preveri razpoložljivost polnilnih postaj in ima replikacijo pametnega telefona Google Android Auto in Apple CarPlay. Prav tako je v serijsko opremo TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA vključeno gretje sedežev, kar bo poskrbelo, da bo vaša vožnja prijetna in topla. 

Podrobnejši podatki o novem vozilu Renault TWINGO Electric I FEEL SLOVENIA

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Odkrijte podobna vozila Renault

TWINGO
TWINGO
že za 9.690 €
ZOE
ZOE
že za 32.740 €
CLIO
CLIO
že za 11.850 €

Želite novo Renault vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem