Novi Megane E-Tech 100% electric

Električna vožnja z novim vozilom Renault Megane E-Tech 100% electric

poenostavite si vsakdan – vožnja z električnim pogonom

strokovno znanje na področju električnih avtomobilov iz družbe Renault

Napredna električna tehnologija

Vse najnovejše inovacije so na voljo v vozilu Megane E-Tech 100% electric z novo platformo CMF-EV. Čakata vas čisti užitek v vožnji in učinkovitost:

 

  • baterija z močjo 60 kWh v kombinaciji z električnim motorjem z 220 KM,
  • prva tehnologija toplotnega upravljanja družbe Renault, ki hladi z uporabo vode.

Preoblikovana notranjost

Vozilo Megane E-Tech 100% electric je zasnovano za vaše udobje. Njegova 108 mm baterija, ki je najtanjša na trgu in kompakten motor zagotavljata več prostora v sprednjem delu vozila, kar vam zagotavlja 33 l odlagalnega prostora in mest.

 

Mislimo na potnike v vašem vozilu. Daljša medosna razdalja in manj mehanskih elementov (npr. menjalnik) ustvarijo ravno dno in bolj udoben prostor za noge.

Vznemirljiva vožnja

Megane E-Tech 100% electric poleg novega električnega motorja ponuja boljšo razporeditev teže podvozja in nizko težišče

 

Jadrajte po pokrajinah v popolni tišini električnega pogona. Vselej uživajte v dinamičnih, linearnih in zmogljivih pospeških brez sunkov in tresljajev. Obvolanske prestavne ročice ponesejo užitek v vožnji na višjo raven.

baterija in doseg vožnje

polnjenje

kabli in postaje

stroški in vzdrževanje

življenje z električnim vozilom

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem