Storitve in financiranjeFINANČNE REŠITVE ZA VAŠE NOVO VOZILO PREKO RENAULT FINANCIAL SERVICES

Financiranje in zavarovanje vozila Megane E-Tech 100% electric

Izkoristite posebno ponudbo Renault FLEKSI, ki je brezskrbna in fleksibilna oblika financiranja novega vozila, z možnostjo financiranja preko kredita ali finančnega lizinga. Omogoča vam nižje mesečne obroke, zahvaljujoč odkupni vrednosti in jamstvu prodajalca za povratni odkup ob koncu financiranja. Nudi možnost sklenitve večletnega avtomobilskega zavarovanja.  

Ponudba Megane E-Tech 100% electric

aktualna ponudba osebnih vozil (Renault Fleksi)

Megane E-Tech 100% electric equilibre EV40 96kW standard charge

  • že za 279 € na mesec*
  • 5 let podaljšanega jamstva

Poskrbite za financiranje in namestitev domače polnilne postaje

Megane E-Tech 100% electric – rešitev Mobilize Power Solutions

Namestite rešitev za polnjenje doma

Ob nakupu vozila vam rešitev Mobilize Power Solutions omogoča namestitev polnilnega sistema doma. Izberite sistem, ki je najbolje prilagojen vašemu vozilu in električni napeljavi.

100 % električni Renault Megane E-Tech – storitev Mobilize Charge Pass

Polnite enostavno

Storitev Mobilize Charge Pass* vam omogoča dostop do široke mreže polnilnih terminalov, ki so na voljo v večini držav v Evropi. 

 

* Storitev Mobilize Charge Pass kmalu na voljo tudi v Sloveniji.

Poenostavite si vsakodnevno vožnjo

Megane E-Tech 100% electric – povezljive storitve

Ostanite povezani z vozilom

Povezljive storitve Renault vam zagotavljajo brezskrben vsakdan. Upravljajte vozilo na daljavo in spremljajte doseg vožnje. Načrtujte polnjenje in vožnje, oglejte si polnilne točke na poti in še veliko več.

Megane E-Tech 100% electric – vgrajene storitve google

Razširite svoje povezano doživetje

Pozabite na telefon: sistem openR link z vgrajenimi storitvami Google vam omogoča bolj intuitivno in prilagojeno doživetje. Nadgrajena navigacija, glasovno upravljanje, dostop do priljubljenih aplikacij neposredno preko zaslona in še več.

E-Tech electric polnjene z IONITY

Izkoristite visoko zmogljive polnilne točke IONITY

Potovanja po avtocestah so postala brezskrbna, ko uporabljate IONITY visoko zmogljive polnilne točke, ki so vam na voljo na preko 1,700 polnilnim postajam po celotni Evropi z uporabo Mobilize Charge Pass kartice. IONITY polnilne postaje zagotavljajo moč polnjenja do 350 kW in vam s tem zagotavljajo enostavna potovanja z vašim novim Megane E-Tech 100% electric. Vsi lastniki kartice Mobilize Charge Pass bodo deležni posebnih IONITY tarif.

 

* Storitev Mobilize Charge Pass kmalu na voljo tudi v Sloveniji.

Potrebujete še več informacij?

Slike na spletni strani www.renault.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

   

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem