Značilnosti Renault KANGOO Z.E.

Renault KANGOO Z.E. – sprednji del

Stopite v svet vozila Renault KANGOO Z.E.

Uživajte v vseh prednostih vozila Renault KANGOO, obenem pa vozite na električni pogon. Različica Z.E. je povsem modularna in vam ponuja tovorni prostor s prostornino do 4,6 m³ ter 650 kg tovorne zmogljivosti.

Renault KANGOO Z.E. – notranjost

Zložljiv sovoznikov sedež

Sovoznikov sedež lahko zložite in zavrtite mrežno pregrado za še več prostora. Tako pridobite 2,5 m dolžine tovora pri vozilu KANGOO Z.E. in 2,89 m pri vozilu KANGOO Z.E. Maxi.

Renault KANGOO Z.E. – vrata

Bočna drsna vrata

Enostaven dostop do zadnjega dela tovornega prostora vozila KANGOO Z.E. Z bočnimi drsnimi vrati lahko v trenutku natovorite in raztovorite opremo ali blago. Za še enostavnejše natovarjanje lahko izberete dvoje drsnih bočnih vrat.

Drsna loputa v zadnjem delu strehe

Široka drsna loputa z merami 47 cm in 1 m vam omogoča navpično natovarjanje predmetov in optimizacijo tovornega prostora.

KANGOO Z.E. – shranjevanje

Odlagalna mesta

Na armaturni plošči je enostavno dostopno mesto za dokumente velikosti A4 in manjše predmete. Prenosni računalnik lahko pospravite v velik 15-litrski predal za rokavice. Globok in širok stropni nosilec nad vetrobranskim steklom ponuja odlagalni prostor, sredinski naslon za roko pa se odpre in omogoči dostop do velikega odlagalnega mesta, v katerega lahko spravite 1,5-litrsko plastenko.

Renault KANGOO Z.E. – notranjost

Tempomat in omejevalnik hitrosti

Je pred vami dolga vožnja po avtocesti? Za več brezskrbnosti nastavite potovalno ali največjo hitrost.

Renault KANGOO Z.E. – kamera za vzvratno vožnjo

Kamera za vzvratno vožnjo

S sliko, prikazano na notranjem vzvratnem ogledalu ali na navigacijskem zaslonu, lahko uživate v izjemni vidljivosti celotnega območja za vozilom.

Renault KANGOO Z.E. – senzor za vzvratno parkiranje

Senzor za vzvratno parkiranje

Senzor za vzvratno parkiranje vas z vedno pogostejšimi piski opozarja na morebitne ovire.

Avtomatski menjalnik

KANGOO Z.E. je za vaše udobje opremljen z avtomatskim menjalnikom. Prilagodljiv, enostaven in tih – še nikoli niste bili tako brezskrbni med vožnjo.

Renault KANGOO Z.E. – senzor za dež in svetlobo

Senzor za dež in svetlobo

KANGOO Z.E., opremljen s pametnimi senzorji, samostojno upravlja luči in brisalce vetrobranskega stekla. 

Renault KANGOO Z.E. – notranjost

Stropni nosilec

Stropni nosilec vam ponuja široko in globoko odlagalno mesto
nad vetrobranskim steklom. 

Renault KANGOO Z.E. – notranjost

Zaščita potnikov v vozilu

Sprednje in stranske varnostne blazine, varnostni pasovi z zategovalniki in omejevalniki sile, sistem, ki preprečuje zdrs telesa pod varnostnim pasom na fiksnih sprednjih sedežih. KANGOO Z.E. vam omogoča, da izkoristite prednosti najnovejših in najučinkovitejših varnostnih naprav na trgu. 

Renault KANGOO Z.E. – elektronski nadzor stabilnosti (ESC)

Elektronski nadzor stabilnosti (ESC)

Uživajte v sproščeni vožnji v vsakem trenutku. Nova generacija elektronskega nadzora stabilnosti vozila MASTER Z.E. združuje 3 tehnologije: sistem za preprečevanje zdrsa pogonskih koles (ASR), nadzor krmarjenja in pomoč pri speljevanju v klanec. 

Renault KANGOO Z.E. – pomoč pri speljevanju v klanec

Pomoč pri speljevanju v klanec

Pomoč pri speljevanju v klanec vam kot del serijske opreme vozila KANGOO Z.E. omogoča brezskrbno speljevanje, tudi na strmih klancih.

KANGOO Z.E. – multimedija

Telefon

Zahvaljujoč sistemu R-LINK Evolution je uporaba telefona odslej varna in enostavna. Ko avto miruje, lahko na velikem zaslonu na dotik vnašate številke ali brskate po stikih. Med vožnjo uporabljajte funkcijo glasovnega prepoznavanja. Za začetek klica samo izgovorite ime stika. 

KANGOO Z.E. – navigacijski zaslon

Navigacija

Izkoristite prednosti povezanega navigacijskega sistema TomTom in storitev LIVE, kot je TomTom Traffic, najboljši sistem s sprotnimi prometnimi informacijami.

Z aplikacijo Z.E. Trip, ki je na voljo prek sistema R-LINK Evolution, poiščite polnilne točke v bližini ali na cilju. Lahko si celo ogledate njihovo sprotno razpoložljivost.

Renault KANGOO Z.E. – povezljive storitve Z.E.

Povezljive storitve Z.E.

Zahvaljujoč sistemu R-LINK Evolution in paketu MY Z.E. Connect si lahko informacije, povezane s polnjenjem vozila KANGOO Z.E., ogledate brezplačno. Z aplikacijo MY Z.E. Inter@ctive lahko celo vklopite polnjenje na daljavo. Priročen način za optimizacijo proračuna s polnjenjem v času nižje tarife električne energije. Storitev Z.E. Pass vam omogoča dostop do številnih polnilnih točk in plačilo z eno kartico ali prek namenske aplikacije za pametni telefon. 

Renault KANGOO Z.E. – radio

Radio s povezavo Bluetooth, vhodi USB in prostoročnim telefoniranjem

Uživajte v poslušanju glasbe, shranjene na pametnem telefonu, in telefonirajte prostoročno.
Vsi modeli radiev iz ponudbe vozil KANGOO Z.E. vam omogočajo povezavo z mobilnim telefonom prek vhoda USB ali povezave Bluetooth®.

Podrobnejši podatki o vozilu Renault KANGOO Z.E.

Odkrijte podobna vozila Renault

Novi ZOE
Novi ZOE
že za 32.690 €
TWIZY
TWIZY
že za 6.490 €
KANGOO Express
KANGOO Express
že za 14.590 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem