Baterija in polnjenje Renault KANGOO Z.E

Renault KANGOO Z.E. – sprednji del
Renault KANGOO Z.E.

Nova baterija Z.E. 33

Nova baterija Z.E. 33 omogoča vozilu KANGOO Z.E. doseg vožnje do 200 km v dejanskih voznih razmerah brez vmesnega polnjenja baterije.

Z vozilom Kangoo Z.E. živite 100 % električno življenje

Dejanski doseg vožnje je odvisen od kombinacije dejavnikov:

Renault KANGOO Z.E. – hitrost

Hitrost

Hitreje kot vozite, več energije boste potrebovali za ohranjanje hitrosti. 

Renault KANGOO Z.E. – slog vožnje

Slog vožnje

Uporabite tehnologije Z.E., kot je upočasnjevanje ali regenerativno zaviranje, in optimizirajte doseg vožnje. 

Renault KANGOO Z.E. – tovorna obremenitev

Tovorna obremenitev

Razlike v obremenitvi bodo vplivale na doseg vožnje. KANGOO Z.E., ki smo ga zasnovali ob upoštevanju teh razlik, je popolna rešitev za končno dostavo.

Renault KANGOO Z.E. – vremenske razmere

Vremenske razmere

V povprečju baterija Z.E. 40 ponuja največji doseg vožnje do 300 km poleti in do 200 km pozimi. 

Izračunajte doseg vožnje in čas polnjenja za vozilo Renault KANGOO Z.E.

Želite povsem napolnjeno baterijo? Brez skrbi.

Polnite vozilo Renault KANGOO Z.E. doma, v službi ali na javnih polnilnih točkah: tako preprosto je!

KANGOO Z.E.

Spredaj pred logotipom odprite pokrov in priklopite vozilo KANGOO Z.E. Vsako jutro se na pot odpravite s polno baterijo!   

S polnilno postajo Wallbox in novim polnilnikom z močjo 7 kW lahko v samo 6 urah dosežete do 200 km v realnih razmerah. 

S standardnim polnilnim kablom napolnite baterijo vozila KANGOO Z.E. v 7 do 10 urah. Samo priključite ga v vtičnico Green'up™Access proizvajalca Legrand, ki jo je pri vas namestil pooblaščeni izvajalec. 

Nimate na voljo domače polnilne postaje? Vozilo lahko priključite v običajno 220-voltno stensko vtičnico. V 3 urah boste napolnili baterijo za 25 km vožnje, medtem ko lahko vozilo povsem napolnite v 10 do 12 urah.

Renault KANGOO Z.E. – dodatna oprema

Vozilo KANGOO Z.E. napolnite v 6 do 9 urah, odvisno od moči polnilne postaje Wallbox. Ob naročilu vozila Renault KANGOO Z.E. vas bomo seznanili s pooblaščenim izvajalcem namestitve Z.E. Ready, ki bo namestil polnilno postajo za polnjenje doma ali na delovnem mestu.

Za še hitrejše polnjenje izberite polnilno postajo Wallbox z močjo 7 kW, ki zagotavlja povsem napolnjeno baterijo v približno štirih urah. Izkoristite tudi prednosti naše storitve »My Z.E. Interactive«. Omogoča vam programiranje časa polnjenja, zato lahko izkoristite prednosti polnjenja v času nižje tarife električne energije.

Vtičnica Green'upTM Access, ki jo dobite z vozilom Renault KANGOO Z.E., je posebej zasnovana za polnjenje električnega vozila Renault Z.E.. Namestiti jo mora pooblaščeni strokovnjak, ki bo zagotovil skladnost in varno polnjenje.

KANGOO Z.E. – polnilne toče

Polnite na javno dostopnih polnilnih točkah

Vaše vozilo KANGOO Z.E. se na javnih polnilnih točkah, parkiriščih določenih nakupovalnih središč ali pri pooblaščenih prodajalcih vozil Renault, povsem napolni v samo 6 urah, odvisno od razpoložljive moči. V samo eni uri lahko dosežete doseg vožnje do 35 km.

 

Enostavno poiščite polnilne točke

Preprosto načrtovanje in nadzorovanje postopka polnjenja

Z aplikacijo Z.E. Services si lahko ogledate doseg vožnje in stanje napolnjenosti baterije vozila KANGOO Z.E., z aplikacijo My Z.E. Inter@ctive in sistemom Renault R-LINK pa lahko celo vklopite ali programirate polnjenje na daljavo.

Nadomestna slika C29

Aplikacija Z.E. Trip, ki je popolni spremljevalec za dolge vožnje in potovalni pomočnik, je vgrajena v navigacijski sistem R-LINK. Kakšna je njena vloga? Poiskati in izbrati najbližje polnilne točke v samo nekaj sekundah. Ta storitev je povsem prilagojena poslu, saj vam omogoča upravljanje večjega števila vozil znotraj enega računa.

KANGOO Z.E. vam ponuja ključ do povečanja dosega vožnje

Nadomestna slika C29

1) Regenerativno zaviranje: baterija se samodejno polni, ko spustite stopalko za plin in ko pritisnete zavoro.     

2) Toplotna črpalka: del sistema klimatske naprave, proizvaja toploto ali ohlaja vozilo. Deluje kot reverzibilna klimatska naprava, opravlja funkcijo ogrevanja in hlajenja ter ohranja doseg vožnje.

3) Pnevmatike za manjšo porabo: zahvaljujoč nizkemu kotalnemu uporu, ki ne vpliva na zaviranje ali lego na cesti, vam pomagajo ohranjati doseg vožnje.

4) Pripomoček za varčevanje z energijo: ta pripomoček, nameščen na armaturni plošči, prikazuje porabo oziroma rekuperacijo energije.

5) Način Eco: ob vklopu tega načina omejite zmogljivost motorja, kar vam omogoča še daljšo vožnjo.

6) R-LINK Evolution: s storitvijo My Z.E. Inter@ctive (na voljo ob sklenitvi naročnine) lahko programirate in ocenite polnjenje posameznega vozila ter prejmete stanje napolnjenosti baterije, prikaz preostalega časa in opozorila za doseg na računalnik ali pametni telefon. Uporabite jo za optimizacijo proračuna in programirajte polnjenje v času nižje tarife električne energije.

7) Sistem predhodnega ogrevanja: programirajte vklop ogrevanja ali klimatske naprave med polnjenjem novega vozila Kangoo Z.E.. Za ogrevanje ali klimatiziranje se ne uporablja energija iz baterije.

8) Novi polnilnik z močjo 7 kW: polnilna postaja Wallbox z močjo 32 A/7,4 kW vam v eni uri zagotovi energijo za 35 km vožnje.

Podrobnejši podatki o vozilu Renault KANGOO Z.E.

Odkrijte podobna vozila Renault

ZOE
ZOE
že za 32.840 €
TWIZY
TWIZY
že za 10.990 €
KANGOO Express
KANGOO Express
že za 14.590 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem