Z.E. električna tehnologija

Odkrijte popolnoma nov način vožnje z Z.E. električno tehnologijo, ki so jo razvili naši Renault strokovnjaki, da bi poenostavili vaš vsakdan in vam zagotovili sproščeno vožnjo.

Pustite se zapeljati inovacijam Z.E. električne tehnologije

Naši strokovnjaki, pionirji na področju pogonskih sklopov, so razvili tehnologijo, ki prinaša številne prednosti. Elektrificirajte svoje vsakodnevno življenje!

Čistejši motor

Čistejši motor

Z električno tehnologijo Renault do zmanjšanega hrupa in onesnaževanja okolja v prometnih konicah. Napolnite baterije s popolnoma obnovljivo energijo in potujte z ničelnimi emisijami ter brez CO2 izpustov. Vožnja po mestu še nikoli ni bila lažja!
Odkrijte več o polnjenju baterije

Nov način vožnje

Nov način vožnje

Odkrijte užitek tihe vožnje brez vibracij z električno tehnologijo, ki je rezultat večletnega Renault strokovnega znanja iz sveta F1. Električna tehnologija zagotavlja boljšo odzivnost, vsestranskost in dinamičnost ter vam nudi izkušnjo v vožnji, kot je še niste imeli.

Odkrijte električno vožnjo

Varčna tehnologija

Varčna tehnologija

Optimizirajte stroške potovanj in vsakodnevne vožnje z Renault električno tehnologijo. Zmanjšajte stroške porabe in vzdrževanja z rednim servisom vozila ter se poslovite od menjave olja. Izberite varčno tehnologijo!

Odkrijte možnosti prihrankov z električnim vozilom

Strokovno znanje v ozadju električne tehnologije

Ponudba električnih vozil Renault

Strokovno znanje družbe Renault v osrčju vašega električnega vozila

Električna vozila so v središču naših strategij in inovacij za spopadanje z okoljevarstvenimi izzivi naše generacije. V skoraj 10 letih razvijanja, proizvajanja in prodaje električnih vozil smo se opremili z vsemi orodji, ki jih potrebujemo za tlakovanje poti do čistejše mobilnosti. 
 

Danes je naša celotna mreža usposobljena na vseh specifičnih področjih električne mobilnosti. Tako vam lahko ponudimo pogonski sklop, ki bolje izpolnjuje vaše zahteve, in povezljive storitve, s katerimi vam pomagamo pri vsakodnevni uporabi vozila ter upravljanju dosega vožnje in polnjenja. Doživite električno vožnjo!

Z.E. električna tehnologija – več kot tehnologija!

Električna vožnja, kakršne še niste videli!

Odkrijte povsem nov način vožnje z električno tehnologijo v naših vozilih Z.E.
Namesto zgorevalnega motorja je pod pokrovom motorja baterija, ki napaja električni motor z energijo za brezskrbno vožnjo. Vozila zato nimajo več izpušnih cevi in ne oddajajo onesnaževal.


Njihova visokozmogljiva baterija vam omogoča, da z enim polnjenjem prevozite več sto kilometrov. 

Vozila Z.E. so tudi med najbolj povezljivimi, zato lahko upravljate doseg vožnje, pripravite vozilo pred zagonom ali poiščete razpoložljive polnilne postaje.

Izvedite več o delovanju tehnologije Z.E.Odkrijte povezljive storitve Z.E.
Električna tehnologija družbe Renault

Ponudba

Naša električna vozila

Odkrijte vse prednosti, ki jih ponujajo naša električna vozila.

Novi ZOE
Novi ZOE
že za 25.990 €
Novi TWINGO Electric
Novi TWINGO Electric
že za 19.990 €
TWIZY
TWIZY
že za 6.490 €
KANGOO Z.E.
KANGOO Z.E.
že za 20.984 €
Novi CLIO E-tech
Novi CLIO E-tech
že za 18.290 €

Vsa vaša vprašanja o električnih motorjih

Ali imate več neodgovorjenih vprašanj o električnih vozilih? Z veseljem vam pomagamo. Imamo odgovore na vsa vaša vprašanja.

 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem