Vožnja z električnim vozilom Z.E.

Izvedite več o vožnji z električnim vozilom – popolna kombinacija udobja, moči in gladke vožnje v vsaki situaciji.

Je vožnja z električnimi vozili zapletena?

Vožnja z električnim vozilom

Udobje električnega vozila

Renault Z.E. električna vozila so opremljena s samodejnim menjalnikom in s številnimi funkcijami za pomoč pri vožnji, kar zagotavlja večjo varnost in poenostavlja manevriranje v vožnji. Naredite korak naprej.

So električna vozila zmogljiva?

Neprekosljiva zmogljivost

Naša električna vozila so zasnovana tako, da zagotavljajo optimalno zmogljivost. Ker se električni motor vrti hitreje, nalogo menjavanja prestav pa prevzame avtomatski menjalnik, lahko vozniki v celoti doživijo živahne pospeške, tako pri speljevanju kot pri pospeševanju.

Moč električnega vozila

Kje se lahko vozim z električnim vozilom?

Vožnja z električnim vozilom po cesti

Izkoristite tehnologijo avtomobila za optimizacijo vožnje med potovanjem. Na vožnjo lahko vplivajo neenakomerni tereni in različni načini vožnje, so pa Renault električna vozila zasnovana za vožnjo v vseh pogojih.

Vožnja z električnim vozilom v mestu

Odkrijte doživetje vožnje z električnim vozilom v mestnem prometu. Renault električna vozila so okretna, z njimi lahko dostopate do vseh prometnih con. Z električno tehnologijo se brez težav vozite po mestu: vožnja je tiha, z njo ne onesnažujete okolja, hkrati pa vam nudi pravi užitek.

Vožnja z električnim vozilom po avtocesti

Načrtujete daljšo pot? Bodite povsem brez skrbi. Električna vozila ponujajo različne načine vožnje glede na model in prometne razmere,.  Pomembno pa je potovanje načrtovati v naprej in preveriti vsa polnilna mesta, ki so na voljo za daljše poti. Baterijo vašega električnega vozila lahko napolnite med potjo, tako, da priključite svoje vozilo na prosto polnilno postajo, ki je na voljo na avtocestnih servisnih postajah, vi pa si v tem času privoščite kratek oddih.

Vsa vaša vprašanja o električnih motorjih

NAŠA ELEKTRIČNA VOZILA

NAŠA HIBRIDNA VOZILA

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem