E-Tech priključni hibrid

Priključni hibrid znamke Renault, kombinacija najboljšega iz svetov izgorevalnih in električnih motorjev v enem vozilu.

Priključni hibrid Renault: električni pogon na zahtevo

Vozite 100 % električno

Priključeno polnilno hibridno vozilo

živajte v popolnoma električni vožnji z dosegom do 50 km pri kombinirani vožnji. Vsestranskost kot še nikoli doslej. Se želite vsak dan voziti brez porabe goriva, na daljših poteh pa biti brez skrbi glede dosega vožnje?     

 

(*Novi Captur E-Tech priključnih hibrid v ciklu WLTP, kjer je vožnja na električni pogon možna do 135 km/h.)

odkrijte kako deluje priključni hibrid

Izberite način vožnje, ki vam ustreza

Vsestranskost polnilnega sklopa E-TECH

Vsestranskost je ključna beseda za Renault hibridno E-Tech tehnologijo. Ob vsakodnevnih potovanjih v 100 % električnem načinu brez porabe goriva, se lahko brez skrbi odpravite na daljša potovanja.

 

 

 

 

 

odkrijte možnosti vožnje s priključnim hibridom

Izkoristite Renault električno znanje

Polnilna točka za polnilno hibridno vozilo

Zahvaljujoč takojšnji odzivnosti ob speljevanju in neprimerljivemu pospeševanju v segmentu ter uporabi Renault strokovnega znanja na področju električnih vozil, vam naši hibridni motorji nudijo užitek v vožnji kot še nikoli doslej.

 

 

 

 

odkrijte našo ponudbo

Električna vožnja, kadarkoli si želite!

Youtube je onemogočen. Sprejmi piškotke, ki omogočajo dostop do video vsebine.Upravljanje

Vožnja z električnim pogonom

E-Tech  hibridna tehnologija, ki je zasnovala priključne hibride, je bila razvita na podlagi pogonskih sklopov, ki jih uporablja ekipa Renault F1. Tehnologija zajema dva elektromotorja: enega primarnega in enega sekundarnega, kombiniranega z motorjem na notranje izgorevanje in centralno baterijo.


E-Tech tehnologija omogoča 100 % električni zagon, menjalnik pa je razvit za takojšnjo odzivnost pri speljevanju in pospeševanju ter pri prestavljanju prestav, kar vam zagotavlja  posebno doživetje vožnje.


Izberite način vožnje, ki vam najbolj ustreza. S tehnologijo MULTI-SENSE, ki je na voljo na vozilih E-Tech priključni hibrid, lahko izbirate med hibridnim načinom "My Sense", "čistim" električnim načinom ali "športnim" načinom.

Vsa vaša vprašanja o polnilnih hibridnih vozilih

Za podrobnejši vpogled v tehnologijo polnilnega hibrida raziščite naše razdelke z odgovori na najpogostejša vprašanja.

Naša Renault E-Tech vozila

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem