E-TECH priključni hibrid

Priključni hibrid znamke Renault, kombinacija najboljšega iz svetov izgorevalnih in električnih motorjev v enem vozilu.

Polnilni hibrid Renault: električni pogon na zahtevo

Vozite 100 % električno

Vozite 100 % električno

Uživajte v popolnoma električni vožnji z dosegom več kot 45 km pri kombinirani vožnji* in do 65 km v vožnji po mestu*. Vsestranskost kot še nikoli doslej. Se želite vsak dan voziti brez porabe goriva, na daljših poteh pa biti brez skrbi glede dosega vožnje?         

                                                             

(*Novi Renault CAPTUR E-TECH priključnih hibrid v ciklu WLTP, kjer je vožnja na električni pogon možna do 135 km/h.)

Odkrijte kako deluje priključni hibrid

Izberite način vožnje, ki vam ustreza

Izberite način vožnje, ki vam ustreza

Vsestranskost je ključna beseda za Renault hibridno E-TECH tehnologijo. Ob vsakodnevnih potovanjih v 100 % električnem načinu brez porabe goriva, se lahko brez skrbi odpravite na daljša potovanja.

Odkrijte možnosti vožnje s priključnim hibridom

Izkoristite Renualt električno znanje

Izkoristite Renualt električno znanje

Zahvaljujoč takojšnji odzivnosti ob speljevanju in neprimerljivemu pospeševanju v segmentu ter uporabi Renault strokovnega znanja na področju električnih vozil, vam naši hibridni motorji nudijo užitek v vožnji kot še nikoli doslej.

Odkrijte našo ponudbo

Električna vožnja, kadarkoli si želite!

Vožnja z električnim pogonom

E-TECH  hibridna tehnologija, ki je zasnovala priključne hibride, je bila razvita na podlagi pogonskih sklopov, ki jih uporablja ekipa Renault F1. Tehnologija zajema dva elektromotorja: enega primarnega in enega sekundarnega, kombiniranega z motorjem na notranje izgorevanje in centralno baterijo.


E-TECH tehnologija omogoča 100 % električni zagon, menjalnik pa je razvit za takojšnjo odzivnost pri speljevanju in pospeševanju ter pri prestavljanju prestav, kar vam zagotavlja  posebno doživetje vožnje.


Izberite način vožnje, ki vam najbolj ustreza. S tehnologijo MULTI-SENSE, ki je na voljo na vozilih E-TECH priključni hibrid, lahko izbirate med hibridnim načinom "My Sense", "čistim" električnim načinom ali "športnim" načinom.

Prednosti polnilnega hibrida Renault

Vsa vaša vprašanja o polnilnih hibridnih vozilih

Za podrobnejši vpogled v tehnologijo polnilnega hibrida raziščite naše razdelke z odgovori na najpogostejša vprašanja.

NAŠA ELEKTRIČNA VOZILA

NAŠA HIBRIDNA VOZILA

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem