Sistem R-LINK 2

Poenostavite svoja potovanja! Preverite opremo, dodatke, storitve, posodobitve, združljivost vaše mobilne naprave, ki so na voljo za vaše vozilo. Poiščite vse informacije o R-LINK 2 multimedijskem sistemu.

Zmogljiv 18 cm (7'') ali 23 cm (8.7'') zaslon na dotik

Zmogljiv 18 cm (7'') ali 23 cm (8.7'') zaslon na dotik

Tehnologija na dotik kot pri tabličnih računalnikih. Mehkoba dotika in popolna integracija z armaturno ploščo za kar največjo varnost med vožnjo. Dokazana trpežnost zaslona z dolgo življenjsko dobo.

Način vožnje ECO

Način vožnje ECO

Shranite seznam vseh vaših poti in jih optimizirajte, glede na seštevek in nasvete za optimalno vožnjo, s čimer boste zmanjšali porabo goriva.

R-LINK 2 – glasovno prepoznavanje

 R-LINK 2 – glasovno prepoznavanje

S preprostim pritiskom na gumb na volanu v kombinaciji z glasovnim ukazom lahko dobite navodila za pot do želenega cilja, pokličete stik iz svojega telefonskega imenika, do katerega dostopate preko povezave Bluetooth, ali spremenite radijsko postajo. Naj vas vodi sintetiziran glas.

Prilagoditev sistema

Popolnoma prilagodljivo. Sami lahko nastavite začetni zaslon sistema. Uredite si svoj profil in vse nastavitve: glasnost, prilagoditev vzvratnih ogledal, nastavitev sedežev, najljubše radijske postaje, povezane mobilne telefone.

Simulator sistema R-LINK 2
Multimedijski sistem R-LINK 2 – Renault Easy Connect

Apple CarPlay™ za R-LINK 2*

Apple CarPlay™ za R-LINK 2*

Na velikem zaslonu sistema R-LINK 2 poiščite najboljše aplikacije, nameščene na vašem telefonu iPhone (od modela 5 naprej ter sistema iOS7), ki jih je Apple odobril za uporabo med vožnjo. S certificiranim kablom vključite svoj iPhone v prednji vhod USB in brezskrbno uživajte v svoji glasbi. Enostavno boste lahko brali in narekovali svoja sporočila, opravljali klice in kar najhitreje vnesli pot.

 

Ne pozabite vklopiti prenosa podatkov, da boste lahko med vožnjo uživali v vseh možnostih, ki jih ponuja sistem Apple CarPlay.

 

 

*Na voljo glede na model in datum izdelave.

** Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku

Android Auto™ za R-LINK 2*

Android Auto™ za R-LINK 2*

Poiščite najboljše aplikacije za svoj pametni telefon s sistemom Android (različica 5 ali novejša), ki smo jih izbrali posebej za uporabo med vožnjo. Zemljevidi Google Maps vas bodo vodili na velikem zaslonu R-LINK 2. Lahko boste tudi narekovali svoja sporočila in še hitreje dostopali do svoje najljubše glasbe.

 

Ne pozabite vklopiti prenosa podatkov na svojem pametnem telefonu in ga preko vhoda USB na prednji strani povezati z visokokakovostnim kablom.

 

 

 

*Na voljo glede na model in datum izdelave

Nadzorna plošča za klimatsko napravo, pomoč pri vožnji in še več

Preko zaslona na dotik boste lahko temperaturo v vozilu nastavili do stopinje natančno, s sistemom Park Assist (r) ga boste najbolj precizno parkirali, zahvaljujoč dvema vhodoma USB in integriranemu sistemu Bluetooth pa boste lahko enostavno upravljali tudi svojo glasbo in videoposnetke. Glede na model in raven opremljenosti vašega vozila Renault pa lahko izberete še poljubno osvetlitev ter način vožnje.
Tu lahko izbirate med štirimi prednastavljenimi možnostmi sistema Multi Experience: nevtralni, ECO, udobni ali športni način.

Zaslon sistema Renault R-LINK 2
3D-zemljevidi – Renault Easy Connect

3D-zemljevidi

Realistični 3D-zemljevidi na 23 cm (8.7'') zaslonu s prikazom zgradb in zanimivih točk za neprimerljivo udobje med vašimi potovanji. Prikaz v visoki ločljivosti.

Multimedijski sistem – Renault Easy Connect

Vgrajene povezljive storitve

Po namestitvi preko spletne trgovine R-LINK Store lahko zahvaljujoč aplikacijam, ki so prilagojene za uporabo med vožnjo, popolnoma varno dostopate do svojih elektronskih sporočil, ki se vam preberejo na glas preko aplikacije e-pošta.
 
* Za narekovanje in glasno prebiranje sporočil in e-pošte, mora biti sistem telefona nastavljen v angleškem jeziku.

Spoznajte prednosti povezane vožnje

Povezljivost* vam omogoča preprost dostop do aplikacij, prilagojenih za avtomobilski svet.

*Z izbiro povezljivosti lahko uporabljate povezane aplikacije, ki zahtevajo telekomunikacijsko omrežje.

Alt Image C29

Multimedijski sistem – Renault Easy Connect

Povsem brezskrbno poiščite pravo pot do cilja

Uživajte v kakovosti zemljevidov TomTom. Z zemljevidi in prikazom v ptičji perspektivi (2.5D) boste v vsakem trenutku in povsem brezskrbno poiskali pravo pot do cilja

Odgovori na vsa vaša vprašanja v zvezi s sistemom R-LINK 2

 • SubPrefooter Icon

  24 urna pomočv Sloveniji in Evropi

 • SubPrefooter Icon

  Strokovna mrežaRešitve prilagojene vsem potrebam

 • SubPrefooter Icon

  Vozite samozavestnozahvaljujoč jamstvom Renault

 • SubPrefooter Icon

  Poenostavite si življenjez aplikacijo MY Renault

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem