Pridobite oceno dnevne porabe

CLIO I FEEL SLOVENIA

Ocenite porabo goriva za izbrano različico vozila.S samo nekaj kliki lahko pridobite prilagojeno oceno porabe goriva z informacijami o vaših voznih navadah in načinih vožnjah.

* Velja za certificirano s protokolom WLTP, poraba v celotnem ciklu.

 

Način izračuna simulatorja: izračuni kažejo simulacijo povprečne porabe, glede na vozne navade in način vožnje, ki jih za potrebe izračuna simulacije zagotovi posameznik. Izračun porabe je informativne narave in se lahko razlikuje glede na dejanske pogoje uporabe. Podjetje Renualt Nissan Slovenija si pridržuje pravico do napak. Simulator porabe omogoča informativen izračun porabe in ne nadomešča informacij o certificirani porabi (WLTP), navedenih na spletnem mestu.


Zakonsko določeno razkritje certificirane porabe goriva: od 1. septembra 2018 so nova lahka vozila v Evropi certificirana skladno z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (WLTP). Poraba goriva in emisije CO2 so skladno s tem standardom izmerjene bolj realno kot pri prejšnjem standardu NEDC.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem