Renault aktualne ponudbe financiranja

Izberite financiranje, ki najbolj ustreza vašim željam!
Akcija Renault Fleksi
Z akcijo Renault Fleksi pridobite:
  • 4,49% variabilna obrestna mera ali 6,49% fiksna obrestna mera;
  • obvezno avtomobilsko in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v 1. letu in bon v vrednosti 50 € za sklenitev avtomobilskega zavarovanja v 2. letu;
  • brezplačno podaljšano jamstvo 8 let (oziroma do 150.000 km);
  • garancijo povratnega odkupa vozila s strani trgovca po vnaprej dogovorjenih pogojih;
  • nižji mesečni obrok.
Vstopni pogoji za akcijo Renault Fleksi:

Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe preko Mobilize Financial Services, s trajanjem od 36 do 48 mesecev in obvezno obnovo obveznega in osnovnega kasko zavarovanja vozila za celotno dobo financiranja. V financiranje je vključeno obvezno avtomobilsko in osnovno kasko zavarovanje za 299€ v 1. letu in bon v vrednosti 50 € za sklenitev avtomobilskega zavarovanja v 2. letu, brezplačno podaljšano jamstvo (8 let / 150.000 km). Pridržujemo si pravico do napak.

*Obrestna mera je variabilna, sestavljena je iz fiksne obrestne marže in 6M EURIBOR. Upošteva se vrednost EURIBOR na zadnji delovni dan meseca pred mesecem priprave ponudbe.


Akcija Promo obrestna mera
Z akcijo Promo obrestna mera pridobite:
  • 4,99% variabilna obrestna mera ali 7,49% fiksna obrestna mera; 
  • subvencionirano obvezno avtomobilsko in osnovno kasko zavarovanje za 299 € v 1. letu in bon v višini 50 € za sklenitev avtomobilskega zavarovanja v 2. letu; 
  • brezplačno podaljšano jamstvo 8 let (oz. do 150.000 km).
Vstopni pogoji za akcijo Renault Promo obrestna mera 4,99 %:

Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe preko Mobilize Financial Services, s trajanjem od 12 do 84 mesecev in obvezno ter osnovno kasko zavarovanje vozila za prvo leto financiranja. V financiranje je vključeno obvezno avtomobilsko in osnovno kasko zavarovanje za 299 € za prvo leto in bon v vrednosti 50 € ob obnovi, brezplačno podaljšano jamstvo (8 let / 150.000 km). Pridržujemo si pravico do napak.  

*Obrestna mera je variabilna, sestavljena je iz fiksne obrestne marže in 6M EURIBOR. Upošteva se vrednost EURIBOR na zadnji delovni dan meseca pred mesecem priprave ponudbe.  


Dolgoročni najem
Dolgoročni najem
Zavarovanje
Zavarovanje