Nova vozilaNova vozila

Skrb za kupca je naša prioriteta, zato vam nudimo hitro in učinkovito urejanje nakupa in financiranja vašega vozila, na enem samem mestu in to v zelo kratkem času. Izbor različnih finančnih produktov in pogojev je vedno prilagojen vašim željam in potrebam.

Trudimo se, da je naša kombinacija pogojev večkratno prepričljiva.

 

  • Ugodna:

Pogoji financiranja so izjemno ugodni in konkurenčni ter prilagojeni posamezniku.

 

  • Transparentna:

Vse postavke in pogoje financiranja vam predstavimo že pri informativnih izračunih. Pri nas ni nobenih "neprijetnih presenečenj" niti pred, niti med, niti po zaključku financiranja. Na področju financiranja sodelujemo s partnerji, ki so vodilni na svojem področju, s čimer vam še dodatno zagotavljamo kakovostne produkte in storitve, vredne vašega zaupanja.

 

  • Prilagodljiva:

Stremimo k temu, da glede na posameznikove želje in potrebe vedno najdemo pravo rešitev, zato vam nudimo širok izbor različnih finančnih produktov.


Renault Financiranje je blagovna znamka, ki vam v sodelovanju s Hypo Alpe-Adria-Bank in družbo Hypo Leasing ponuja pomoč pri financiranju nakupa vozila.

Kredit


Vam ni uspelo privarčevati potreben denar za vaše novo vozilo Renault, ali pa želite privarčevani denar prihaniti za prihodnost, vseeno pa bi radi postali njegov lastnik? Potem je kredit najbolj ustrezna oblika financiranja za vas. 

 

Več…

Nakup s financiranjem


Večina vozil se danes kupuje s pomočjo financiranja, zato vam ga priporočamo tudi mi.

 

 

 

 

 

Več…

Poslovni najem


Vas zanima predvsem uporaba in ne lastništvo vozila? S poslovnim najemom lahko vedno vozite najnovejše vozilo Renault po svoji meri, denar pa uporabljate za druge, donosnejše naložbe.

  

 

Več…

Zavarovanje nakupne cene


"Zavarovanje nakupne cene” v primeru popolnega uničenja avtomobila ali kraje krije razliko med prejeto zavarovalnino ter preostankom dolga do finančne institucije, z vključenim pologom ter vrednost odbitne franšize.

  

Več…